to wszystko z AndroidMarket? Jutro przyjedzie mój telefon, więc muszę być gotowy na męczenie go :)
Printable View
to wszystko z AndroidMarket? Jutro przyjedzie mój telefon, więc muszę być gotowy na męczenie go :)
pewnie zrobi się, ciekawe jak będzie się spisywać bateria, podobno w HTC będzie trzymać z góra 2 dni :)
mój też generuje ciepełko :D
Przy obecnego pogodzie to plus :P
No dupa blada:( Słuchawki od mojego SGS-a nie działają. Tzn lewa gra ciszej,albo wcale. Jak poruszam kabelkiem to gra normalnie. Chyba muszę iść do salonu i prosić o nowe. Ciekawe ile będę czekał na nowe:(
odebrałem telefonik :) Chyba dokonałem dobrego wyboru co do kupna HTC. Robię właśnie zalecane przez HTC formowanie baterii i wieczorem testuje tel :)
formatowanie? Dla mnie to jest smieszne. Mialem ze swoim samsungiem 2 baterie, jedna formatowalem, druga nie. Zero roznicy.
zgadzam się. Nie ma czegoś takiego jak formowanie baterii.
Oczywiscie mowa o nowych bateriach. W przypadku starych niklowych baterii to mialo akurat duze znaczenie.
Obecnie formowanie, to taki mit, opowiadany z dziada pradziada ;)
Dokładnie Malik, mówię o nowych bateriach :)
nie wiem, stosuje się do poleceń z forum.android.com :)
http://forum.android.com.pl/f223/por...sire-hd-30709/
podobno pomaga, a na pewno nie zaszkodzi :) Mam sporą styczność z telefonami i wcale nie koniecznie formowanie nowych baterii to mit.
spróbować można :D to co jerzu na spocie po testujemy tego HD :D
Mateusz, będziemy testować :) Tylko na pakiet danych muszę czekać do 14 marca :(
lawina, jak wszędzie piszą pierdoły, ale nic nie ryzykuje :)
Zgadza się. W sumie takie formowanie baterii to tak naprawdę zwykłe użytkowanie :).
to formatowanie, to zabobon. Jerzu jak masz czas to formatuj, wg mnie strata czasu cennego, ktory mozna poswiecic na zabawe telefonem ;)
dmdash jeszcze się nabawi :P i tak na pakiet danych musi czekać :D a android bez dostępu do sieci to nie android :P Bartek uważaj bo z tego co słyszałem to orange ładnie kosi za internet (oczywiście poza pakietem).
znajomemu przy c6 i autmatycznej aktualizacji softu poszło 70zł :P
koledze zabrało dziś 20zł a wszedł tylko do marketu :D szok!
widocznie jaki drogi market trafił ;););)
Ja jak na raze mam jeszcze paczkę 500 mb ale za 7 dni będzie już tylko 100 :(, nowy abonament zacznie funkcjonować. Także ścągam ile wlezie puki mogę :):)
A nie lepiej z wifi korzystać??
pewnie że lepiej, ale nie zawsze jest się w zasięgu sieci.
Ale też chyba ciągle czegoś nie ściągasz?? :mrgreen:
Ale zawsze ten przesyl jest ;-)
Mój jest jakis dziwny bo sam sobie nie ściąga :mrgreen:
chcoby nawet to sa jakies grosze, google, twoja poczta, moze nawet widget pogodowy, grosiki
a market, lepiej sobie popatrzec co jest ciekawego platnego i sciagnac potem w domu instalki z odpowiednich for, albo bezplatne po wifi..
po 2 -3 dniach zabawy nic w tym markecie juz nie ma ciekawego, zwlaszcza jak sie duzo posciaga z netu w paczkach
moj tez, apndroid rulez
wtedy nawet bateria starcza na 2 dni spokojnie
ja u siebie w Galaxy wyłączyłem HSDPA podobno wydłuża czas pracy na baterii no i faktycznie telefon działa dłużej :)
Dla zainteresowanych wyłączeniem HSDPA w Galaxy S:
http://touristinparadise.blogspot.co...hsdpa-for.html
Bawię się telefonem od rana i jedyne co zauważyłem, że baterię wpierdziela niemiłosiernie :P
Internet będę miał dopiero od 14 marca, ale w domu po wifi śmiga :) Muszę ściągnąć coś do zarządzania aplikacjami i do przeglądania plików :)
ASTRO z marketu polecam :)
właśnie zassałem ASTRO :) a czym zarządzacie otwartymi aplikacjami?
jakims task killerem, dobry jest advanced task killer, ale w moim przypadku zjadał niemiłosiernie baterię. Ja jakos procesów nie zabijam, szukam sobie teraz tez jakiegos dobrego killera, moze ktorys bedzie baterie oszczedzal ;)
domyślny soft (Moje pliki) mi wystarcza - też można przecież odpalać apki celem instalacji; Astro ma reklamę a wersja pro nie wnosi nic poza ich wyłączeniem...
ps: w Androidzie nie powinno się używać żadnego Task Killera, on sam sobie zamknie to co potrzeba i kiedy potrzeba; ja używam tego wbudowanego (ale tylko na wypadek gdyby mój launcher "GO Launcher" odmówił współpracy i potrzebny byłby restart)
dlatego ja nie zabijam, z resztą nie zauważyłem niczego niepokojącego w działaniu :D ciekaw byłem czy dostałby może kopa lub może bateria by starczyła na dłużej, ale podobno task killerem można zabić sobie budzik :(
ja polecam aplikacje do autka
-car mode
-car performance
-acceleration and meter
-ev speedo
a nie chce ktos sprzedac samsunga galaxy s?
a ja Ci polecam Desire HD :)
po wnikliwej lekturze tego posta sQsiłem się....i Qpiłem samsunga galaxy s:D
jak dla mnie to rewelacja:thumbright:
umywa się do fonów z logiem jabłuszka:p
dario teoretycznie lepszy, ale i (na wolnym rynku) droższy :-)
biorąc jednak stosunek ceny do jakości to nie ma jeszcze mocnego na SGSa
Polecam ! :-) kupij SGSa :-D
DHD jest może droższy i dlatego mniej popularny, ale zyskasz lampe do zdjec, diode do powiadomien, aluminiową obudową a do tego 100% aktualizacje do Androida 2.3 od HTC :) Pewnie jeszcze znajdę jakieś plusy ale dopiero go poznaje. SGS ma na pewno lepszy ekran pod względem kolorów. Więcej co do porównania będę wiedział w czwartek :)
za miesiac bede mial S2 to mi mozesz tym DHD razem z iphonem 4 wiesz co zrobic :p
heh, już będzie za miesiąc dostępny? też się będę do niego przymierzał jak wprowadzoną do Polskiej dystrybucji :)
zobaczymy, odgrazaja sie ze z poczatkiem marca maja byc i cena nie przekroczy 2tys na wolnym rynku (komiso/allegro/gieldowym) zobaczymy
to może już wystawię swojego na allegro :)
SGS 2?? :D kurde mój ma tydzień a tu już nowy ma wchodzić:D Chyba zwariuje:D