I dalej dylemat. Puściłem już temat na 2 fora motocyklowe :P Pożyczam w weekend Fajera od znajomego to se polatam :P
Printable View
I dalej dylemat. Puściłem już temat na 2 fora motocyklowe :P Pożyczam w weekend Fajera od znajomego to se polatam :P
sprytny ja już kupiłem;d hondziawe 1000rr 2004 jutro będę jazdy ukuteczniał;)
4 miesiace bez odpalania i burgman za 4 startem zaskoczyl :-) wczoraj krotka przejazdzka po wawce i prawie 50km peklo :-) a we wtorek na przeglad do warsztatu :)
Kupuj bladego!
Sam śmigam na SC57A HRC 2007rok gość od którego kupiłem fajera kupił później Gx'a i mówił że lepiej się Jemu na bladym śmigało.
a ja już sie wy****łem :D boli wszystko:(
Dlatego ja czekam aż się ociepli i deszcz zmyje ten piach z ulic
właśnie piach :mad: rondo, skręt w lewo i BUM! ech....
Hej,
Ja jeszcze sezonu nie otworzyłem. Moto jeszcze czeka :) Ja też poczekam, aż wszystko trochę się nagrzeje jeszcze, bo mam twarde opony.
Btw. mam do sprzedania fajnego tankbag'a Head Carry, zaraz wrzucę w odpowiednim dziale ogłoszenie. Użyłem raptem kilka razy więc stan jest idealny. Jest mi zbędna bo mam jeszcze jedną super mega torbę od chłopaków z A3 :)
bylem wczoraj na targu motozyklowym na Sluzewcu.... o zgrozo!ciesze sie ze przybylismy na miejsce o 8 rano a nei o 10 - bo kolejka byla na 1.5h do samych kas...
(swoja droga organizator dal dupy- z dwoch dni jak to mialo miejsce do wczoraj skrocil impreze....masakra )
My też byliśmy z Michałem,na pierwszym MB w sezonie zawsze jest taki meksyk :p
No i łapanka nie zła była przy wyjeździe :rolleyes:
Nam stania w kolejce oszczędziła Monika,którą spotkaliśmy,stała ze dwa metry od kas :D:D:D
Ja oficjalnie też sezon uważam za otwarty,sprzęt po całej zimie zagadał od pierwszego strzałuuu :)