Witam. Przyszedł czas na przedłużenie umowy i muszę wybrać jakiś tel. zastanawiam się nas sony sp lub samsung s3, co radzicie wybrać? A może polecacie coś innego ?
Printable View
Witam. Przyszedł czas na przedłużenie umowy i muszę wybrać jakiś tel. zastanawiam się nas sony sp lub samsung s3, co radzicie wybrać? A może polecacie coś innego ?
s3 są awaryjne, po kilku miesiącach użytkowania zawieszają się i jedynym rozwiązaniem jest wymiana płyty głównej, mój znajomy właśnie do serwisu wysłał s3-kę, w ciągu godziny potrafił się 4 razy zawiesić. Zresztą wpisz w google "galaxy s3 zawiesza się" i sobie poczytaj ;) ogólnie fajny telefon, ale nie polecam, chyba że zamierzasz sprzedać po pół roku ;)
Nie będę sprzedawał, tel ma służyć przez 2 lata. 1:0 dla sony
A to zawieszanie się nie jest przypadkiem winą softu? Strzelam - nie znam się. Ale znajomy ma, zmienił na początku tego androida na jakiś tam inny, customowy i kompletnie zero problemów od ponad roku. Przestał nawet komputera używać :)
Pytam, bo sam przymierzałem się do s3..
Moja mama ma xperie sp bardzo fajny telefonik :) ma go od sierpnia i puki co nic złego z nim się nie dzieje :) także ja polecam xperie ;)
Ja mam druga S3 i jestem bardzo zadowolony , przez chwilę użytkowałem LG L7 II to nie ma co porównywać. Wyświetlacza amoledowy samsunga rządzi , jakość wyświetlania jest lepsza niż w najnowszym Sony Z1 . Nie słyszałem żeby ktoś musiał odsyłać do serwisu. Nowe telefony często mają parametry komputerów które wychodziły kilka lat temu , nie oczekujmy że nie będzie się zawieszać jak będziemy go zasypywać syfem . Dodam , ze pierwszy zgubiłem i i kupiłem jeszcze raz taki sam model. Jak bym miał tylko troch więcej pieniędzy to kupił bym S4 bo dłużej trzyma bateria i nie wyciera się na rogach bo jest metalowa .
POLECAM S3
Gdzieś tam słyszałem , że telefony z T-MObile się wieszały bo każda sieć ma swoją nakładkę , a ta była wadliwa .
Ja ze swojej strony chciałbym jeszcze tylko dodać jedno - zobaczcie na allegro jakikolwiek smartfon i wg popularności - najczęściej kupowane. W większości przypadków aukcja gdzie kupowanych jest najwięcej sztuk ma lokalizację: Hong Kong itp, a czas dostawy do 60 dni..
Ludzie nawet nie czytają opisów i później wychodzą kwiatki z telefonami. Bo pewnie S3 S3 nie równy.
ja mam s3 służbową i jest nawet fajna, a doceniłem ją jak upadła mi ekranem na żwir to nawet ryski nie ma :D zdarza się jej przywiesić, ale ogólnie fajny telefon. A co do Sony to chyba zdecydowałbym się tylko na Z.
Własną nakładkę na Androida to ma tylko Orange.
Polecam wgranie czystego Androida na S3....telefon dostaje niesamowitego kopa (jak każdy Samsung po usunięciu nakładki z Andka)
Tylko nie S3 miałem go 2 miesiące i oddałem bo w sumie miesiąc był w serwisie sprawa obiła się o Rzecznika ale teraz mam htc desire x i jestem mega zadowolony