przetrwałem cały odcinek z łysym :O
Fałciu, kiedy masz wolny termin? Muszę się umówić na demontaż gwintu, nie przemyślałem sprawy przed jego montażem....
Printable View
przetrwałem cały odcinek z łysym :O
Fałciu, kiedy masz wolny termin? Muszę się umówić na demontaż gwintu, nie przemyślałem sprawy przed jego montażem....
2-5 sierpień zlot vagin w Wałbrzychu
a przy okazji południe Polski i piękne okolice Dolnego Śląska
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Nie wiem ,bo sprawy troszki sie skomplokowlay,od wiosny mamy w rodzinie sporo problemow zdrowotnych :( i dipiero w ubiegla sobote pierwszy raz w tym roku podzialalismy w garage zeby cos podgonic z robota :lol:
Jacek Leszek nje kce mnjie puscic zaczal kusic ... ,przystal na moje warunki i bend3 jeszcze parobkiem jeden rok :rolleyes:
Wiec jak bede cos bral to na jesieni ,na spokojnie i delikatne roboty bo na dobra sparwe juz mam aut najebhane na pol roku
Fałciu pamietasz o corku na wiosne😎
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Corrada,dwujoki ,gsi i eresy majom pierwszeństwo :rolleyes:
kucze, to musze szukać gdzie indziej. Nie bede tyle czasu stwarzał niebezpieczeństwa na drodze.
Przeca niuu vogtlanda zakładałes,co sie ryplo
Wiacu, w grudniu wymienimy Ci ta zawiecha :D
Faltek daj znać jak się rozwinie temat południa PL i kiedy to może akurat byłbyś w moim zasięgu.
Dzisija rano mieliśmy jechsc alr przypomnislme sobie ze prawka jeszcz3 nie odebralem z wk :D,do tego oila muszr wymienic wiec jutro rano lecimy
Wraca. W czwarek na noc bo w piatek musze byc w lublinie :mad:
nic nie rypło, ale łysy mówił, że to niebezpieczne.