jedź do Lichenia
tam dopiero "biedę" zobaczysz
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Printable View
jedź do Lichenia
tam dopiero "biedę" zobaczysz
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Taaa mama opowiadała ,mowila ze az za baaaarrrrddddzzzzooooo ....
tory na tiry
Dało radę. Wskazówka sztywno w pionie, na kanale 49 max 88 stopni, czyli mniej więcej tyle samo ile było w srodku bez klimy. Teraz jeszcze z powrotem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Apropo torow i tirow
Dzisiaj jak lecialem to koreczek ,dojezdzam a tu czesci opony i nadkola ,dalej stoi zestaw bez oponki ...
Typ ogarnal i noe wykiprowal ,jedynie na pobocze go zdjęło,lipa taka akcja
Wujaszkowi w dafie jak pier... Oponka to wykiprowal cały sklad
I jakis niefar do saren
W sobote wracalem z jeziorka o 2 w nocy i w lesie dobrze ze wyczaulem jelenia przy drodze i dzwoniłem ba po drugiej str sernka kic na szose ,dobrze ze bylo wolno
Dzisija lece po zadupiach ,ustawiam jebhanego janosika a tu zona pisk ,hebal z automatu a sarna przed maska z 1m
Ale tego ****Ăąstwa ostatnimi czasy jest na drogach
Wystrzał z przodu to przerypana akcja i miałem nieprzyjemność tego doświadczyć. Na szczęście utrzymałem zelastwo ale lekko nie było..
Dziczyzna to już w ogóle masakra, jadąc noca czasem widać kilka m przed samochodem jak przy samym asfalcie stoi zwierzyna :D można zawału dostać na sam widok bo z automatu pojawia się myśl, ze wlezie pod mache hehe..
A co wy tam wiecie o dziczyźnie chyba że na grilu:thumbright: no i jak to die mufi dzwon podstawa moduf:mrgreen:
Hahha.no tak grogi cos wie :D
Kierwa jelenia wyczailem naprawde z daleka po lewej str. I na niego zwrocilem uwage. Bo sie ruszal A z prawej przy samej ulicy sarenka stala bezruchu
Najlepsze bylo kilka km dalej .ciemno ,deszcz leje,srodek nocy ,las,pacze swiatelko miga mysle jakis pedalaz nagian a tu ni chuhu,typ tel.swieci i stopa lapie o 1 w nocu i wlesie :mrgreen:
- - - Aktualizacja postu - - -
Heko jestes w domu jutro albo czearyek ? Bo bede w zatorze i okolicach dwa dni ?
Jutro dopiero mam statek z Finlandii także dupa bo to prawie doba płynięcia plus cały dzień jazdy do dom. Przez dwa tygodnie ujechalem 23h30min :D
Ja ostatnio zdążyłem nagrać klempe bo stała sobie.prz samej drodze.
A w tamten poniedziałek zdjąłem sarnę busikiem 👁
Wysłano z Androida za pomocą Tapatalk