flaszke
nie więcej
Printable View
flaszke
nie więcej
dzięki za rady panowie, wezmę je pod uwagę :)
COLLINITE 476S
COLLINITE 476
witam czymś różnią się te woski? bo zauważyłem że są dwie nazwy
za flaszkę to można sobie w domu samemu pomalować i jak wyjdzie tak wyjdzie :)
To zależy ile tez bierze lakiernik bo jak jest jakis ąę to i 100 krzyknie i to bedzie moze malo. Ja podalem cene na jakich u mnie sie w okolicy bazuje. Mi np za pomalowanie zaslepek spryskiwaczy w mieszalni lakieru chlopak powiedzial ze zaplace tyle co za materialy czyli grosze kasy nie chcial ale i tak flakona mu dorzucilem. A sam lakiernik za takie *******y max 30-50zl. bierze. Nie oklamujmy sie na takich rzeczach nie zarobi a jedynie moze zyskać klienta.
Witam
W nie długim czasie planuje odświeżyć i zabezpieczyc powłoką lakier w swojej a3 i poszukuje kogoś godnego polecenia,kto mógłby sie tym zająć.
Najlepiej z okolic Krakowa lub Rzeszowa.
Proszę o jakieś namiary,licze na wasza pomoc:)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Witam potrzebowal bym jakiś dobry szampon do samochodu albo aktywna piane ? I jaki polecacie ręcznik lub ściereczkę z mikro fibry do polerowania wosku ? Lakier czarna perla
Szampon i piana to dwie kompletnie inne rzeczy. Z szamponów polecam Mr Pink, piana to standard - ValetPro Snow Foam a do przecierania wosku to jakieś ściereczki bezszwowe będą najlepsze.
witam, po umyciu auta niedopilnowałem i nie wytarłem sobie szyb, całą karoserię osuszyłem szmatką, teraz na szybach zostały takie przezroczyte plamki jak by, po prostu nie sciągnąłem szamponu z szyb, myłem je już tak dokładnie ale do końca nie udało mi się pozbyć tych plamek przezroczystych, jaką macię teraz radę na usunięcie tego? mój błąd, próbowałem zwykłym sprayem do szyb ale nie bardzo to działa.