mam u siebie takie, dźwięk napewno lepszy niz z ori bose, ale pasuje jeszcze wytłumić drzwi, wtedy jest dopiero różnica :)
Printable View
mam u siebie takie, dźwięk napewno lepszy niz z ori bose, ale pasuje jeszcze wytłumić drzwi, wtedy jest dopiero różnica :)
wiadomo, wygłuszanie drzwi będę robić na samym początku :) jak jest z niskimi tonami w niskotonowcach i wysokimi w pszczółkach? Najlepiej jak określisz jakość podając rodzaj muzyki przy jakiej oceniałeś :D
basu to z tego nie ma, u mnie od tego jest skrzynka w bagażniku.
Co do tweeterów to są dość mocne jeśli podregulujemy je na maxa, aż za mocne jak dla mnie.
muzy słucham różnej, w sumie to wszystkiego co fajne :)
Do starego radia to to nie wejdzie:scratch: ;) kup konsole 2din bo sądząc po poście masz 1din i poszukaj trochę na forum bo odpowiedzi się znajdą[/QUOTE]
tak mam 1 din :) ale chodzi mi o to czy zmiesci sie smiało 2 dinowe radio? bo cos mi sie wydaje ze musze jakos obniżyć konsole z nawiewem? czy wejdzie bez problemu?
Dobre kable tez można wrzucić phonocara masz niedrogie
- - - Aktualizacja postu - - -
tak mam 1 din :) ale chodzi mi o to czy zmiesci sie smiało 2 dinowe radio? bo cos mi sie wydaje ze musze jakos obniżyć konsole z nawiewem? czy wejdzie bez problemu?[/QUOTE]
Kosz przyciski i ramka pod radio to jest do wymiany chyba ze ori to bez ramki
- - - Aktualizacja postu - - -
Jak człowiek czyta takie herezje to się włos na głowie jeży a wiesz co to np równowaga tonalna ? To może sobie od razu wypal muzę z korekcja wysokie na Maxa i full basu ?
Jaką moc musi mieć radio pod seryjne głośniki a3 8p seria ze skrzynią basową oryginalną? Zwykłe 4x50 wystarcza?
ale nie chodzi mi o taki czysty mocny bass, bo wiadomo, że z takich głośników tego nie uświadczę :D ale chodzi mi w porównaniu do zwykłych ori Audi :)
Co powiecie na taki zestaw:
Radio alpine CDR 170RR - do tego były by podłączone pod radio głośniki - Magnat CarFitStyle 132 w przednie drzwi :) http://allegro.pl/glosniki-dystanse-...475345227.html
Na tył BOSCHMANN PR-6532S - http://allegro.pl/glosniki-dystanse-...485834387.html podłączone pod wzmacniacz - MAGNAT 1160 WATT Special Four - WZMACNIACZ MAGNAT1160 WATT
Będzie to dobrze grało ? Jeszcze chciałbym jakąś tubę niedużą wrzucić do bagażnika.