20000k co się będziesz ..... ;);)
A tak poważnie to 4300. I nie podałem Ci konkretnego zestawu tylko allegrowicza od którego kupowałem. Ja zapłaciłem coś około 170 pln. Były tańsze ale nie polecam. ( tak to są całe gotowe do montażu zestawy )
Printable View
20000k co się będziesz ..... ;);)
A tak poważnie to 4300. I nie podałem Ci konkretnego zestawu tylko allegrowicza od którego kupowałem. Ja zapłaciłem coś około 170 pln. Były tańsze ale nie polecam. ( tak to są całe gotowe do montażu zestawy )
4300k! 12000k to musi być masakra
4300 nie za male w poprzednim aucje mialem zamontowane 6000k w normalnej lampie i ladnie swiecily :):P:P aha no ale jak dam inne jego aukcje to tylko takie sa zestawy za 118 zl. A mam pytanie to musze do niego dzwonic jaka chce zarowke no i jaki rodzaj swiatla no nie?? bo tak to nie znajdzie sie takiej aukcji jaka chcesz....
zakładałem takie ksenony do dwóch samochodów:
- renault clio 1.5dci 2006r
- golf IV 1.9tdi 1999r
Były to zestawy po 115zł. W obu przypadkach po uruchomieniu silnika ksenony jakby ruszały sie góra-dół.
Sprzedający powiedział że w takich samochodach powinno się montować droższe zestawy bo mają jakieś filtry itp.
Jak bym teraz zakładał ksenony wolałbym kupić droższy zestaw i nie mieć z nim problemów.
Tych Sonar-ów z ringami nie kupuj, mam takie, z czasem sie rozszczelniają na bokach i wciągają wode. Ringi tylko tak kosmicznie wyglądają w nocy i po zmroku, w dzień ledwo je widać (jeśli myślisz że zaoszczędzisz w dzień jeżdżąc na pozycjach jak nowe BMW)
Jak już będziesz kupował Polifty to takie jak ci polecił lawina firmy TYC
Zwróć na to uwage bo to ważne żeby nie były firmy DEPO, miałem takie i stała sie z nimi masakra, klosze po 6 miesiącach zrobiły sie jak byś przywalił cegłą w klejona szybę-całe popękane.
reszte dowiesz sie z wcześniejszych wpisów, apropo docinania, przycinania i pasowania:thumbright:
dzięki 'szataniszcze' właśnie miałem dylemat nad poliftami przód czy DEPO czy TYC, więc wybiorę TYC. Czy jest duża różnica między ori Hella a TYC w jakości świecenia? Wiadomo że Hella będzie lepiej świecić, ale czy ta różnica będzie kolosalna?
aha no to juz wszystko wiem koledzy :) dziekuje za informacje :) jakby nie wy to pewnie bym sie wpiepszyl w jakies podrobki jak mowicie:P a mam jeszcze pytanie :D jak jest z policja w takiej sytuacji ?? jak bede mial xenon w soczewce??
nie masz samopoziomowania, spryskiwaczy oraz homologacji lampy na xenon także dowód może ci policjant odebrać.
Wreszcie udało mi się dorwać jakiś szmelcki aparat w telefonie i zrobić fotki. Tak wygladają lampy DEPO z ringami :
http://img853.imageshack.us/i/p1030637e.jpg/
http://img861.imageshack.us/i/p1030639.jpg/
Może komus to pomoze w wyborze ;)