Dlatego teraz jeszcze nie pora na plastik tylko cross ;P pogoda nie za ciekawa ale dużo większa frajda i bezpieczniej :)
Printable View
Dlatego teraz jeszcze nie pora na plastik tylko cross ;P pogoda nie za ciekawa ale dużo większa frajda i bezpieczniej :)
A ja myslalem, ze to jakos wyjatkowo tak dlugi korek tutaj :P w zwiazku z tym, ze kursowanie metra ograniczone i dzwigowa zamknieta:(
ja wiem z doswiadczenia, ze taka przygoda z takimi, "drobnymi" skutkami wychodzi na plus:)
Wrong! ;)
Tak, potwierdzam. Ale mi to wtedy zapał ostudziło ;) Taka szkoła (bezbolesna w stratach zdrowotnych i finansowych) to dobra szkoła. U Rafka straty finansowe były, ale na całe szczęście niespecjalnie wysokie.
Ja nawinąłem już moim dziadem wczoraj i dziś ponad 500 km. Musze wam powiedzieć, że po przejściu z CBR600F4i nie czuję dużej różnicy w prowadzeniu. W sensie, że niby liter mniej zwrotny ciężki itp. Gówno prawda :D Leci w zakrętach jak marzenie. Tu wychodzi bardziej turystyczna charakterystyka zawiechy w F4i. Z wygodą nie jest źle. Plecaczka jeszcze nie woziłem ale mi jest wygodnie. No i tam moc.... zapinam 3 przy 70km/h i ciągnę ją do 220 !!! Przyspieszenie wbija gałki oczne do środka :D Mam parę rzeczy do zrobienia ale się ogarnie.
Litrowy CBR to miazga, tu sie zgodze :) Ja wolę jednak coś z mocniejszym dołem i niekoniecznie tak mocna góra :)
Panowie w kinach pojawiło sie coś takiego ;) osobą które mają pojęcie na temat wyścigów motocyklowych powiem tylko jedno wyspa MAN ;)
reszta:
http://www.filmweb.pl/film/Jazda+na+...zi-2011-619929
dzisiaj wybieram sie na premiere do multikina zdam relacje :)
Człowieeeeku jesteś 100 lat za murzynami :D Film jest z tamtego roku. Miała być premiera w listopadzie ale ją przesunęli. Ja nie wytrzymałem do kwietnia tego roku i miesiąc temu zmiażdżyłem ten film. POLECAM !!!
Jeżeli interesujesz się motocyklami. OBOWIĄZKOWO. Jeżeli motoryzacją - też Cię zainteresuję. Jeżeli jesteś zwykłym Kowalskim też Ci się spodoba bo porusza ciekawy temat zupełnie inny niż moto gp.
OGLĄDAĆ !!! Ja idę do kina znowu :D
Ja tez chcialem wczoraj isc do kina i w sumie zaluje ze nie poszedlem. Film ogladalem juz jakis czas temu! Miazga, naprawde warto obejrzec. Nawet jesli nie interesujesz się motocyklami ;)
Rowniez polecam ten film, jak dla mnie obowiazkowy dla motocyklisty:)
W przyszlym roku z Miomichalem planujemy wystartowac;)
Tylko trzeba jakas errrrrjedyne chyba kupic:)
Dzisiaj mialem przedswiateczna kontrole policyjna, pierwszy raz bez strat finansowych:)