Podpisuje sie pod tym co napisali koledzy. F&F 6 moze i bajka, ale ja takze bawilem sie swietnie :-). Jutro Star trek zobaczymy co to bedzie :-)
Printable View
Podpisuje sie pod tym co napisali koledzy. F&F 6 moze i bajka, ale ja takze bawilem sie swietnie :-). Jutro Star trek zobaczymy co to bedzie :-)
Również polecam FF6 :) a jak Toretto i Letty "latali" to sala w kinie aż biła brawa :)
A w tym tygodniu zakończenie Kac Vegas ;)
Mam pytanie do kinomaniaków dość nietypowe :)
czy kto moze wie gdzie "dostać" na swój dysk taki film jak
Wesoły sanitariusz
http://www.filmweb.pl/film/Weso%C5%8...sz-1964-121073
Wiem niezły zabytek :P żadnego z nas jeszcze nie było na świecie hehe
Ale ogladałem go z 18 lat temu na VHSie i sobie o nim przypomniałem :)
Byłbym wdzieczny za namiar w wersji polskiej ew z napisami polskimi tez by było od biedy
Z góry dzieki za info
Kac Vegas III - słabsza część nawet od II, kilka razy można się pośmiać, ale nie urywa cycków :) Do jedynki nie ma porównania :) ale obejrzeć na wieczór można...
czy wiecie może kiedy będzie następna część dystryk 9 ? W necie nie mogę doszukać się żadnego info.
Przestrzegam!!!
bylismy na filmie "TYLKO BOG WYBACZA" (nie mozna klac na forum - ale naprawde takiego gowna to nie ogladalem dawno.... )
Kicz , dziadostwo - a teraz konkrety- akcja calego filmu zmieszczona w zwiastunie, sam film to rozciagniete w czasie sytuacje wlasnie z zwiastuna.
Jak ktos lubi spiewajacego chinczyka ciagle na scenie to polecam mu ten film- napewno bedzie zadowolony.
fabula - dno... matka bohatera ktoremu zabito brata(ktory zgwalcil malolate bo nie mial co robic) to jakas zwyrodniala nimfomanka (brak scen erotycznych tylko ciagle dotykanie synalka)
akcja to chinczyk spiewajacy.....
Sorka ale nei wiem co pisac ja wyszedlem po 45minutach- nie na moje nerwy takie hu.....jstwo
Infiltrator jeśli ktoś lubi filmy o gangach itd..itp.. to polecam bardzo gorąco ;) Nie zmarnujecie czasu nawet jeśli nie jesteście fanami "kina akcji". Jak dla mnie 9/10.
Właśnie wróciłem z seansu : World War Z
Powiem tylko tyle: lubisz ten gatunek filmów - idź.
8.5/10