U tego samego sprzedawcy zamawiałem kilka rzeczy i te wyglądają na dobre zresztą znajomi mają je i sobie chwalą ;) Więc pomyślałem, że u mnie też dobre będą ..
Printable View
chłopaki ostatnie pytanie bo nie moge znalesc odpowiedzi :( musze kupować cos do radia 2 din? jak mam to zmiescic w orginalne radio? moze jakies zdjecie? pomocy:(
ok dzieki wielkie, tak własnie myslalem... drogie sa te ramki:( 700zł widziałem nawet, a najtaniej znalazłem za 200 :)
pojade za tydzien popatrze za radiami i jak kupie to moze i kupie od razu ta ramke :)
a powiedz mi jeszcze za ile moge sprzedac orginalne radio na cd?
http://allegro.pl/crunch-gti-6-2c-dy...474093283.html słyszał ktoś coś na temat tych głośników? Chcę coś do 14.00 zamówić żeby na jutro były, ale nie mogę się zdecydować :( Zrezygnowałem z Hertz DSK 165.3, bo mają wiele negatywnych opinii... Sam nie wiem, doradźcie coś :P
Sory za ot.
DudsA4, jutro nie będzie bo jest jakieś święto (chciałem wysłać paczkę i jutro kurier nie mógł jej odebrać tylko dzisiaj i poniedziałek.
Posiadam oryginalny subwoofer nokii w tylnym lewym nadkolu lecz niestety nie działa ponieważ mam nieoryginalne radio sony. Co muszę zrobić aby ten subwoofer zagrał. Kolega podpowiedział mi, że muszę kupić radio blaupunkta i wszystko będzie grało. I właśnie teraz moje pytanie jest takie czy aby na pewno ten sub zagra z obojętnie jakim radiem blaupunkta ?