ja tam w liceum jarałem się ,,Biker Boyz" :D
ale po zajawkach widzę że zacny filmik :D
Printable View
ja tam w liceum jarałem się ,,Biker Boyz" :D
ale po zajawkach widzę że zacny filmik :D
Poważnie już myślę nad zakupem kufra do moto i mam dylemat. Kupować maxię III czy v46n? Ktoś miał z nimi styczność? W wymiarach maxia nie wydaje się dużo większa od Vki, a gościu przez mail mi napisał, że do fazy będzie za duża. Chciałbym móc wsadzić do tego buty moto i kask - żeby móc gdzieś przejechać się na miasto i też np. spotkać się z kimś nie koniecznie w zbroi :)
film bardzo fajny praktycznie historia wyścigów na wyspie MAN w 3D fajnie też są pokazane osobowości zawodników - WARIATY! :D
Pabllo - "kontrole policyjną" wcale sie nie dziwie po takim filmie na wyjezdzie z Złotych już była maneta oporrrrrr.... :D
ja mam v46, ale jak tam wcisnac kask i buciory to ja nie wiem :D wpadnij do mnie to se lukniesz
Moj brat ma jakiś Givi (jeden z wiekszych jak nie najwiekszy) w Fazerze. Kask i buty wejda. Sprawdza się właśnie w taki sposób jak Larius potrzebuje. Mogę się go zapytać co to za model.
kurcze az se dzisiaj sprawdze bo w sumie myśl zeby to to tam upchać jest zacna. a jak pomyśle ze w mych buciorach miałbym isc np. do kina to mi sie słabo robi :D
Rafek, chętnie obejrzę - odezwij się na GG :)
W piździku też mam GIVI i powiem szczerze że jest dużyyy.... dwie duże reklamówki z zakupami wchodzą bez problemu poj to chyba 32l
Gadałem z bratem, ma sprawdzic. U niego wchodza dwa kaski lub spokojnie buty + kask :)
Pozniej napisze co to za oznaczenie kufra.
Dobra, mam informacje. Brat ma to samo co Rafek. Givi V46! Wchodzą dwa kaski (widziałem na własne oczy) oraz podobno kask+buty.