-
To ja tez podsumuje to co ostatnio widzialem i co polecam.
Czlowiek ze stali - mimo tego ze troche zmieniona historia supermana dla mnie byla ok. Ocena 7.5
World war Z - temat zombie lubie film jak najbardziej ok chociaz jakos mnie nie porwal co nie zmienia faktu ze warto obadac samemu. Ocena 7
Iluzja - osobiscie bawilem sie na tym filmie swietnie. Dobry humor i ogolny pomysl na film... ocena 8.5
Pozdro :)
-
dzisiaj byłem w kinie na KAC VEGAS III
ujdzie ale szału nie robi :)
-
Ostatnio oglądałem Fast and Furious 6 (niestety nie było okazji pójść do kina) bo w końcu jest dostępna w HD, no i powiem, że mi się podobało :) Może akcje nie realne i to już nie te wyścigi co kiedyś ale podoba mi się fabuła ciągnięta od pierwszej części i oczywiście obsada. Jak dla mnie 8.4/10
Za rok 7 :)
-
Nowy Kac Vegas mocno naciagany , do jedynki sie nie umywa , nie jedni maja lepszy epizod w weekend niz ta trzecia czesc :)
-
Oglądałem wczoraj film Nietykalni- świetny film :) Polecam każdemu, dawno nie widziałem tak dobrego filmu.
http://www.filmweb.pl/film/Nietykalni-2011-583390#
-
zgadzam się z kolega nawet w kinie byłem :)
-
byłem wczoraj w kinie na jeździec z....
Polecam film koniec filmu nie podszedł ale jak zobaczyłem depa w tym przebraniu i jego teksty to warto iść :)
jeśli podobały ci się piraci z ... to dla ciebie film :)
za tydzień idę na red 2 :)
-
Co wybrać pacyfic rim czy red 2 ?
tylko te 2 filmy mogą być bo reszta w złym czasie jest :)
-
Pacific Rim zdecydowanie mistrzowski, sporo lepszy jak Transformers i na pewno jak RED2.
The Conjuring jak dla mnie za bardzo hardkorowy, ale polecam, sporo straszniejszy niż sam Freddie Krugger :)
World War Z najlepszy film z zombiakami, Pitt po prostu wymiata 10/10.
-
Ja tez uwazam ze pacific rim mega spoko jak ktos lubi takie baje (ja tak)...
A dzis wolverine... :)