jestem leniwy to fakt wole miec na tacy :P ale zrobie wyjatek dzieki kolego pozdrawiam i przeswietle sobie temacik
Printable View
jestem leniwy to fakt wole miec na tacy :P ale zrobie wyjatek dzieki kolego pozdrawiam i przeswietle sobie temacik
drodzy forumowicze, mam pytanie, chciałbym wiedzieć czy ktoś tak ma i czy ma z tym problemy. Kupiłem samochodzik z ksenonami, ogólnie fajnie super świeci(ło) pięknie. aż do pewnego pięknego dnia kiedy pan policjant stwierdził że tak to nie może być i kazał wymienić. więc wymieniłem na inne "zwykłe" soczewkowe. ogólnie mówiąc światło jest do du..y. planuje znów zamienić na ksenony, tylko jedyne co chcę zrobić to przykleić zaślepki od spryskiwaczy na zderzak. może policjant zobaczy "o ma ksenony, ale ma też spryskiwacze to niech jedzie...". ma tak ktoś z was? i wogóle czy to dobre rozwiązanie czy nie bardzo ;)
Pytasz o zaślepki sprysków bez sprysków? Wydaje mi się, że to dobra opcja. M.in dmdash tak zrobił, ja też planuję - niedługo chcę założyć zderzak od esy, więc nie opłaca robić mi się nic więcej, ale nie chcę też do tego czasu stracić dowodu.
dokładnie :) taki myk że niby mam ale nie mam :P zaślepki dwie są w cenie do 100 zl, komplet sprysków ze wszystkim pewnie ok 800 (i jak np. ktoś tak jak ja do końca się na tym nie zna to dochodzi robocizna czyli jakies 1000 lekko). ewentualnie polować na jakiś zderzak razem z taką instalacją, może ktoś miał np stłuczkę z tyłu i się będzie pozbywał przodu... generalnie różnica w świetle jest na tyle duża że chyba warto zaryzykować takie małe oszustwo. może będzie jakiś jeleń i się da nabrać :D
Ja tez mam tylko zaślepki naklejone :) Przegląd przeszło bez żadnych pytań :)
oj panowie, panowie....
zero profesjonalizmu...
bbbuuuaahahaahhahaahahaaaa
gdyby nie mój wrodzony pedantyzm to też bym nakleił, ale cóż...
nawet samopoziomowanie zamontowałem, a lampy leżą...
ale gorąco polecam wszystkim ,,spryskowy" zbiorniczek na płyn
5,5 litra zamiast 3 jest genialne:thumbright:
no ja mam, bo mialy byc hidy, ale mam pecha do niebieskich i juz tak zostały ;)
a spryski + HID'y = problem na przeglądzie ?? bo coś mi się obiło o uszy ze diagności wiedzą, że HIDy ponoć migają przy włączaniu ?
spryski + dobry zestaw HID (nic nie będzie mrugać itd) a przegląd przejdzie bezproblemowo
a koledzy i koleżanki powiedzcie mi jeszcze czy miał ktoś kiedyś spotkanie z panami policjantami w sprawie ksenonów i nie miał sprysków tylko same zaślepki. poszło gładko czy zabrali wam dowodzik?