Wytrzepałem dywaniki z tyłu :D a przedwczoraj umyłem na nawoskowałem :D
Printable View
Wytrzepałem dywaniki z tyłu :D a przedwczoraj umyłem na nawoskowałem :D
Wyszorowałem felgi :)
To chyba raczej wjechałeś dupą audika w przód astry na wstecznym :)
Ja dziś przygotowałam auto do zimy, a co :P Zgodnie z planem, wyszorowałam, wyglinkowałam, pozbyłam się trochę rysek, nawoskowałam, nabłyszczyłam plastiki i nałożyłam dressing na oponki. Efektem jestem zachwycona jak nigdy dotąd. 7 godzin przyjemnej roboty, jutro będą zakwasy, ale jak zwykle warto było :)
Pozostało mi solidne wyczyszczenie i nawoskowanie felg i umycie komory silnika, no i najpilniejsze - wnętrze, bo pełno piachu i futra z psa, ale to niestety musi poczekać, bo mi oszusty z allegro jeszcze odkurzacza nie przysłali :(
Wypolerowałem relingi, znaczki i atrapę chłodnicy pastą k2, umyłem nadwozie i felgi położyłem powłokę hydrofobową na szyby, posprzątalem środek na błysk
zgubiłam dekielek od felg :mrgreen:
mechanizm wycieraczek przednich przeczyszczony i śmigają jak nowe, wymienione pióra na nowe Bosh, sprzątnięta i na tylnej szybkie naklejona (niestety dopiero) piękna imienna naklejka z logo klubu:)
Zatankowałam i wreszcie posprzątałam wnętrze i poukładałam klamoty w bagażniku :) Miałam zamiar przetrzeć całe auto QD i umyć szyby, bo prawie 1000km do zrobienia mam w weekend, a zakurzonym jeździć nie będę, ale ciemno się nagle zrobiło, więc musiałam to zostawić na jutro rano, 15 minut i będzie znów lśniło :)
Wskaźnik ciśnienia turbo + zawór mbc :)
co do wjazdu w tył :D odpowiedz taka, holowałem astre a ziomek nie wiedział jak wypiąc hak. nie pytajcie mnie jak. no i wjechałem astra w swój tył .
Lekko wypolerowałem moją niunię :D