Witam! Potrzebuję numeru części osłony gumowej przegubu wewnętrznego (od strony skrzyni) na lewej półosi oraz uszczelnienia prawej półosi w miejscu gdzie wchodzi ona do skrzyni. A3 8L 1.8T AGU 99rok.
Witam! Potrzebuję numeru części osłony gumowej przegubu wewnętrznego (od strony skrzyni) na lewej półosi oraz uszczelnienia prawej półosi w miejscu gdzie wchodzi ona do skrzyni. A3 8L 1.8T AGU 99rok.
robson, może łaskawie napiszesz chociaż 3D czy 5D. Od razu sobie popraw profil, bo silnik 1.9 ATD występuje tylko w 8L
maniak, nie widzę tego w katalogu - zerknij na foto
Załącznik 13057
sarin Sorka.. 5D. Takie pytanie a to sie czymś różni dyfuzor 3d od 5d. Zaraz poprawie profil.
Potrzebuje wiedzieć czy turbo z golfa IV 1.9 tdi ajm pasuje bez przeróbek do a3 1.9tdi asv. Gdzieś wyczytałem, że to jest te same turbo. Podpowiecie? Dzieki
Tu nie ma numeru gumy. Szukałem już wszędzie i nie umiem dostać identycznej jak oryginał. Podaje w sklepach model, rocznik, pojemność itd i nigdzie nie mają takiej jak potrzebuję. Może ktoś kto ma 1.8T AGU mógłby odczytać oryginalny numer z tej gumy. Bardzo proszę o pomoc.
Witam, jak się nazywa ten wężyk połączony takim okrągłym "czymś" w połowie bo tamtdy zasysa mi lewe powietrze przez dziurke i nie wiem jak wpisywać żeby mi wyszukało tą część, z góry dzięki
http://imagizer.imageshack.us/v2/280...661/4wZPzg.jpg
robson, w sumie rzeczywiście się nie różni - numer 8p0807441a
maniak, a pisałeś do Franc?
Matiz, obrazek. PS. wpadnij kiedyś na spota krakowskiego, zapraszamy!
Załącznik 13077
Potrzebuje nr uszczelki pod kolektor ssący audi 1,6 APF
a z której strony? na obrakzu (3 lub 26)
Załącznik 13085
z obrazka widze 26 , wiec podaj jeszcze 3 ;)