Cały zestaw kupiłem,ale jak chcesz to na PW mogę dać namiar na tego sprzedawcę-ma też same palniki na sprzedaż.A palniki palnikom nierówne jak już sie przekonałem i nie zawsze muszą dawać taką barwę jaką teoretycznie powinny generować :)
Printable View
Cały zestaw kupiłem,ale jak chcesz to na PW mogę dać namiar na tego sprzedawcę-ma też same palniki na sprzedaż.A palniki palnikom nierówne jak już sie przekonałem i nie zawsze muszą dawać taką barwę jaką teoretycznie powinny generować :)
Też mam 4300 i nie widzę niczego zółtego. Polecam tą barwę, stosunkowo najmniej rzuca się w oczy(nielegalne są hidy), a co najważniejsze najlepiej oświetla drogę.
Czy ktoś mógł by pokazać na zdjęciu gdzie zamieścił przetwornice ?
mam taki dylemat gdzie je umiejscowić (teraźniejsze umiejscowienie jest blisko wiązki kabla od akumulatora) no i ja włączam światła to mi silnik gaśnie i zaświeca się kontrolka od świec. Dziwna sprawa aha i tylko pierwszy raz od długiego postoju tak się dzieje, odpalam silnik po raz drugi włączam światła i jadę.
Ja mam pod lampą, a wcześniej miałem za żarnkiem w środku :) pod lampą ich nie widać i nie przeszkadzają wogóle:) zdjec niestety nie pokaze bo musiałbym zderzak zdjąć:P
ja przetwornice mam schowane na zbiornikiem plynu do spryskiwaczy a od strony kierowcy mam przykrecone tez do jakiejs śrubki :)
a ma ktoś kontakt z Tomkiem z Zabrza - kolegą od hid-ów ? bo na allegro jakoś nie mogę znaleźć jego aukcji a chciałbym kupić dobry i sprawdzony zestaw . z góry dzięki za jakieś namiary. wysłałem mu PW ale wiem że kiepsko z kontaktem taką drogą z nim. jakby co pisać na PW.Dziękuję. Pozdr.
Je?li chcesz sprawdzony zestaw to proponuje dok?adnie to co ja kupi?em w lipcu http://allegro.pl/zestaw-xenon-xenon...979763265.html Bra?em od tego go?cia, sprawuj? si? idealnie, nie zak??caj?, oba maj? identyczn? barw?, nie mrugaj?, nie gasn?. Zero zastrze?e?.
popieram Terreza, mam dokładnie ten sam :) spisuje się znakomicie.
idzie je umiescic za zarnikami ?
a ja mam pytanie, jak podłaczyc hidy do halogenów ? co prawda nie posiadam ich, ale ciekawi mnie jak to się montuje ;>