Mariusz z tego co ja kojarze mam ori radio u siebie, Concert II na płyty, a samochód rzecz jasna polift :D
Printable View
Mariusz z tego co ja kojarze mam ori radio u siebie, Concert II na płyty, a samochód rzecz jasna polift :D
W poliftach 8l występowały concerty 2 czyli z CD i miały 23cm. W przedliftach nie było concert 2. Były tylko concert 1 i chorus 1. Na allegro można dostać concerta 2 bez problemu z a3. A ja licytowałem tego z a4 b6, bo miał panel w idealnym stanie, a szerokość 23,5cm, którą by się spiłowało poprostu. I jeszcze tak do wiadomości innym podam co szukają concerta 2 do przedlifta to z a6 c5 prawdopodobnie pasuje wymiar
o taka odpowiedz mi chodziło
teraz jeszcze kwestia znalezienia odpowiedniego w dobrym stanie
koszt takiego na allegro widziałem to 400-500zł
a jak to się ma do tego jeżeli mam przedlifta a wymieniłem konsolę na poliftową to czy koncert II podejdzie bez problemu, nie będzie się wyłączał po godz, lub będzie brak podświetlenia ?
jest jakies oznaczenie tych modeli concert II poliftowych z 8L tak żeby nie pomylić z 8P bo są wizualnie wręcz identyczne
Witam, podpinam się pod temat, otóż mam u siebie chorusa z jedna gałka, niestety nie mam kodu (auto kupiłem bez kodu, sprowadzane :/) a uzyskanie kodu w salonie jak się dowiadywałem to koszt 150zl, uważam że to zdecydowanie za dużo. Pytanie moje więc jest takie, czy radyjko concert cd będzie u mnie chodziło? Lub chociaż jakie są sposoby obejścia kodu lub jego wygenerowanie. Auto jest z 00r chyba pół lift, na zegarach pokazuje mi tylko temp. zewnętrzną, rezerwę i parę innych pierdołek :) tak więc pełnego FIS'a jak i CAN'a nie mam tak mi sie wydaje.
PS. Z góry przepraszam jeśli już gdzieś coś takiego zostało zapytane, widocznie słabo szukam :)
Odświeżę troszkę, bo mam pytanko. Radio Concert z 8P na cd do 8L po lifcie, jak skutecznie je zwęzić? Tylko miłoby było żeby nie zostawić zbytnio śladów ;/ Mogę takie radyjko kupić w mega cenie a wiem, że pasuje i gra lepiej od mojego obecnego, tylko, że jest szersze :(
pilnikiem, nie będzie nic widać.
wydaje mi sie że miniszlifierka (majsterkowicza) tez będzie dobrym rozwiązaniem ;) o ile taką posiadasz ;)
Witam.
Wymieniłem dzisiaj moje radio Chorus II na Concert II jednak jest pewien problem.
W radiu załącza się jedynie podświetlenie, nie gra, nie reaguje na przyciski.
Nie przyjrzałem się dokładniej tym kostkom z tyłu, ale były 3 i wszystkie przepiąłem identycznie jak miałem to w Chorusie.
Co może być nie tak?
Oryginalnie w każdym radiu masz 4 kostki, więc poszukaj jeszcze jednej. Zamieść fotę jak możesz.