tak można bez problemu. Trzeba na miejsce haka wyciąć kawałek zderzaka. Zewnętrznie nie będzie widać tego wycięcia
Printable View
tak można bez problemu. Trzeba na miejsce haka wyciąć kawałek zderzaka. Zewnętrznie nie będzie widać tego wycięcia
witam mam pytanko w sprawie tylnego zderzaka do s3 a mianowicie idzie gdzieś kopic samą tą nakładkę która jest na tylnym zderzaku w s3 albo ma może ktoś na sprzedaż taką nakładkę
na alegro ciężko to dostać możesz spytać w ASO
W aso 350zł
ja będę sprzedawał swoja
mam ja już pomalowana
sprzedam tylko jeśli znajdę taka z czujnikami cofania
Panowie duzo roboty by?o by przy tym przednim zderzaku? Chodzi mi o dopasowanie go do tej starszej wersjij tak jak jest na zdjeciu: http://allegro.pl/show_item.php?item=2779380345
Kolego czy to jest zderzak z s3??? I z modelu 8L???
Jak ktos ma zgrabne raczki to chwila roboty.
Jest jakiś problem z dopasowaniem dokładki zderzaka od S3 tej z halogenami do standardowego zderzaka? Połączyć to można bez problemu?
Jest problem, bo tego sie nie da zrobić... Musisz wymienić cały zderzak na ten od eSy
Mam pytanie odnosnie tylnego zderzaka od S3. Chce zalozyc wspomniany zderzak na tyl a z przodu pomalowac dokladke w kolor. Jak takie zestawienie bedzie sie prezentowac? Moze ktos ma takie rozwiaznie u siebie? Dodam, ze nie chce zakladac zderzaka S3 na przod. Zalezy mi na tym zeby to sie jakos komponowalo.