beatamichal2010 W którą stronę masz zawory w butli? Jak masz zamontowaną butlę?
Printable View
beatamichal2010 W którą stronę masz zawory w butli? Jak masz zamontowaną butlę?
w która stronę ??? szczeze hm nie wiem nawet nie zagladałem bo musze podniesc subwowofeer ale w poniedziałem zobacze i Ci napisze jak dojade do niemczech bo teraz mam załadowany cały bagaznik :-( jutro rano jade o 03:00 do rajchu
to miłej i szerokiej drogi :)
dzieki sliczne dzisiaj o 14 30 dojechalem 1053km Staniatki Koblenz 11godzin z przerwami na tankowanie LPG średnia predkość 111kmh spalanie 2 razy po 11litrów raz 10 litrow i 11.5 mnie ten wynik zadowala jechałem miedzy 120 kmh a 160kmh było momoentem 220kmh ale z ciekawosci czy LPG nowe daje rade noi daje jutro dodam te zdjeci z mojej instalacji nowej od zalozenia po Polsce starałem jezdzic duzo na uropie zeby wykluczyc jakies usterki niespodziewane zrobilem w polsce 600 i teraz 1053km to w 2 niecale tygdonie wystarczy hehehe pamietam o zdjeciach zaworu hehe wszysto bedzie pozdrawiam wszystkich z LPG i tych którzy sie wachaja to niech sie nie wachaja tylko LPG zakladaja nawet sie zrymowalo :P
i oto zdjecia montazu LPG
http://imageshack.us/gal.php?id=rJek1s_Wl56umqvImd3W06g
Nie wiem jak tam długo cisnałeś pod 160 , ale mi przy podobnych predkosciach i quattro spala w przedziale 130-160 jakies 9,6L na 100. Ale to dużo czynnikow jest , pozatym słabo że masz staga 4eco. On jest bardzo okrojony. Nie da się tego idealnie wystroić, dlatego też możesz miec o tą 1L wieksze spalanie.
Ale grunt że jesteś zadowolony.
gregor10
powiem Ci ze cisnolem jej praktycznie malo kto mnie wyprzedzał caly czas ja atakowalem jak troszke było wolniej od 120- 140 to miałem 2 razy wynik 10litrow i 11 i 11.5 ale to uzaleznione od stylu jazdy a powiedz mi jak bardzo jest eco okrojone od Plusa?? nie ma chyba mapy #D do strojenia i temperatury do zmiany czy tak?
Czy ktoś ma namiary na ogarniętego gazownika w woj. Mazowieckim aby zagazować AGU w przyzwoitej cenie?
Graty Stag300 Plus+ Hana niebieskie (auto ma obecnie 157KM, więc wolę mieć mały zapas), Reduktor ACR01, filtr FL-02, Przewody Faro 13, wielozawór Tomasetto AT-09 ARTIC i co sądzicie o takim zestawie?
Z góry dzięki za odp.
Nosocore - uderz na lpg forum tam znajdziesz najlepszych gazownikow w kraju. Zestaw ok. A wazniejszy jeszcze jest gazownik i strojenie.
Jeżeli chodzi o Radom (w końcu mazowieckie) to Sebastian Wolak zakłada tylko stagi, jak coś mogę dać namiar, podasz mu parametry tego co chcesz i się dogadasz.