można malować, ale wyglada to beznadziejnie po pomalowaniu
Printable View
można malować, ale wyglada to beznadziejnie po pomalowaniu
Dzięki za naprawdę bardzo ciekawy temat. Chciałbym jeszcze spytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
Po regeneracji klosza czym należy go zabezpieczyć? lakier bezbarwny może? jakiś specjalny wosk? czy coś innego?
Witam
Jak mam po-liftowe palmy to znaczy że w środku są Xenony ?
nie, to znaczy, że masz poliftowe palmy.
Być może, masz zwykłe światła soczewkowe.
To, że masz polifty nie oznacza, że masz xenon
koledzy a coś na temat zabezpieczenia reflektorów po szlifowaniu? Bo pewnie takie sam sobie pozostawione długo nie będą zbyt ładne
witam;) mam lampy TyC i chce przełożyć regulacje z przedlifta, jak wyjąć tę kręcącą się zaślepkę z TYc-ów?? nie chcę nic połamać ale siedzi mocno.
Witam,
Czy aby wymontować reflektory trzeba zdejmować zderzak?
Czy jest gdzieś jakiś know-how bo kur... szukam, szukam i nie mogę nic znaleźć? :/
Tak, musisz zdemontować. Wyciągasz 4 kołki w pasie przednim, odkręcasz dwie śruby pod spodem, pod chłodnicami, odkręcasz po 3 śruby z nadkoli i zderzak ładnie ci wyjeżdża. Aby wyjąć lampę odkręcasz dwie górne śruby, jedną z boku, wypinasz wtyczki i gotowe. Banalnie prosta sprawa, poradzisz sobie.
nie trzeba demontowac zderzaka, ale bd porysowany. pare chwil roboty, ale to pytanie padło juz paręnaście razy, ja pytam jeszcze raz, jak wjac te ciulstwo z TYC-ow co regulacje zasłania,mam to szarpać jak idiota, czy jest sposób, i wiem ze sie odkręca