nikt nie jedzie w najbliższym czasie do WLKP? :(
Printable View
nikt nie jedzie w najbliższym czasie do WLKP? :(
Ja będę jechał pod koniec miesiąca, jak oś to pisz na PW:p;)
Witam wszystkich odwiedzajacych ten temat, mam do was taka nietypowa prosbe :D
Od jakiegos czasu dzialam na rzecz psow rasy Siberian Husky i Alaskan Malamut a dokladnie zajmuje sie adopcjami tych psow przebywajacych w schroniskach, tu jest adres strony http://www.huskyadopcje.hekko.pl/
No dobra ale do rzeczy :P pilnie szukamy transportu dla psiaka ktory ma juz nowy domek ale na drugim koncu polski i musimy go tam dostarczyc, wiem ze wiekszosc z nas ma A3 ktore nie jest samochodem stwozonym do przewozu psow ale moze ktos z was jezdzi na tej trasie innym autem :D Chodzi dokladnie o trase Tarnowskie Gory (okolice Katowic) - Poznan , nie musiy to byc transport na calej trasie ale moze chociaz jej odcinek to i tak by bylo juz duzo...
Jakby ktos z was moglby pomoc byla bym bardzo zobowiazana:)
pytanko jedzie ktoś może ze śląska w okolice Zamościa jakimś większym autem ? potrzebuje dostarczyć zbiornik 300L :)
Jedzie ktoś może, z Krakowa w stronę Lublina? P[otrzeba zabrać komplet felg 17 (z oponami) Pilne?!
Kolego ja będę prawdopodobnie jechał w stronę Lublina we czwartek, ale raczej 4 felg nie mógłbym Ci zabrać, bo nie zmieszczą się one do bagażnika.
Także będę miał jakieś bagaże, ze sobą.
Pewnie zabranie powiedzmy 2 by Cię nie interesowało.
Jak nie załatwie niczego innego do tej pory to bardzo chętnie skorzystam.
hej jak ktoś w najbliższym czasie bedzie jechał z wawy lub okolic do kraka/myślenic/katowic lub tamtych okolic i chciałby pomóc to niech da znać ;)
będę jechał 20.06 Kraków Lidzbark Warmiński przez WWA,i 25.06 z okolic Lidzbarka do Mikołajek jak cos ktos cos:P pisać
Na Boze Ciało jade do Zakopanego (wyjazd rano we czwartek) , Kraków , Myslenice mam po drodze :)
larius - jak cos bedzie Ci pasowac to daj znac :)