Bylem wlasnie na 007.. No film akcji :) Mi się podobał nawet. Daje mu 7 w skali 1-10.
ciut za szybko wszystko sie dzialo ale chyba oto tutaj chodzilo :)
Printable View
Bylem wlasnie na 007.. No film akcji :) Mi się podobał nawet. Daje mu 7 w skali 1-10.
ciut za szybko wszystko sie dzialo ale chyba oto tutaj chodzilo :)
ja na OO7 bylem w 2 dzien po premierze, zatem sale cale pelne i raczej duze rozczarowanie, jak dla mnie bond stracil, nowy aktor tez nie bardzo, teraz to film podobny do Yamakasi:D duzo skakania:D to moja opinia:d za to polecam film Rise of the footsoldier, mozna go z torrentow sciagnac, jest mega wyjechany, skala 10/10 w/g mnie.
Dodano:
Polecam rowniez wanted:D nie ktore akcje troche bajkowe ale milo sie oglada:D jumper tez dobry:D
Oglądalem wczoraj Transportera 3 i szczerze mowiac, oprocz zajefajnej audi s8 to duzo slabsza od poprzednich czesci. Daje 5/10.
Polecam Top Gear S11 i s12:D wypasne. Jeremy i spolka przechodza samych siebie. Wszystkie 12 sezonow jest mega. :D Ja osobiscie nie moge sie oderwac, szkoda tylko ze juz 12 sezon sie skonczyl. Wie ktos moze czy bedzie 13:>?
byłem ostatnio na "dziewczyna mojego kumpla" i jak dla mnie zajefajna komedia można sie pośmiac polecam 8/10
Dokładnie A8 W12:p ogólnie się na filmie troszke zawiodłem:/ myślałem że będzie ciekawszy...
Babylon A.D.-hmm, powiem krótko- zaciekawił mnie.
Dzisiaj obejrze "Eagle eye" i zdam relacje, ponoć wkręca:)
Eagle Eye Wypas....ehehe nie zwiedziesz się :D Polecam Jeszcze Inflintracja ,Królowie Ulicy oraz Body Of Lies :D
ja wczoraj z nudow wybralam sie na "Ile wazy kon trojanski" ktory mial byc druga "sexmisja" ...juz lepiej bylo sie nudzic w domu:P a smialam sie najbardziej z siebie ze mialam nadzieje na dobra zabawe:P 1/10...