Nie ma lepszego zapachu. To jedny zapach którego czuć w cabrio z otwartym dachem reszta zapachów to porażka a miałem ich pełno. A te z atomizer to badziew godziny
Printable View
Nie ma lepszego zapachu. To jedny zapach którego czuć w cabrio z otwartym dachem reszta zapachów to porażka a miałem ich pełno. A te z atomizer to badziew godziny
I tu sie chyba wszyscy jednogłośnie zgadzamy :thumbright:
U mnie buble gum wożę w aucie i pachnie od jakiegoś pol roku :P ale już z tylu leży w bagażniku bo mnie denerwował..
Ja z własnego doświadczenia z zapachami california scents mogę śmiało polecić concord cranberry. Puszka leży już pół roku w samochodzie, a fajny zapach żurawiny nadal się unosi. Testowane 2 albo i 3 razy, nigdy się nie zawiodłem.
Co do wiśni - fakt, wiśnia mocno daje i długo trzyma, ale po pewnym czasie ten zapach już się mi osobiście nudzi i bardziej pachnie migdałami, aniżeli wiśnią :) Testowałem też gumę balonową (nie wytrzymałem słodyczy tego zapachu), mango, ananasa i truskawkę (świetne zapachy, ale jedna wielka porażka z wytrzymałością).
bus mb vario 815 (7,5 metrów długości) - 2x squash blossom już 4 miesiąc pachną tak samo intensywnie - mój numer 1
ale niestety 1 na 5 puszek się trafi jakaś franca nietrwała
Siemka, kiedy będzie kolejna tura? :D
bardzo niedługo
Ja trafilem chyba na jakis felerny egzemplarz New Car. Po 2-3 godzinach od wlozenia zapachu do samochodu, dwoch pasazerow prawie smiechem mnie zabilo nie dajac wiary, ze tego samego dnia otwieralem puszke. Chcialem zeby ladnie pachnialo w drodze na urodziny hehe..
Mój new car działa już ze 4 miesiące.
Nie spisu go na straty. On już tak ma, że nie pachnie. Po nocy wejdź do auta i "poniuchaj" czy czujesz świeżość ;)
Mnie ten new car się podoba bo niby jest ale jest niewyczowalny więc dla pasażerów jest taki jakby go nie było :P
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
skrzypul, okej skoro tak mowisz to dam mu szanse ;)
Przy okazji musze napisac, ze wczoraj otworzylem puszke z Lawenda i postawilem niedaleko kaloryfera. Bardzo sympatycznie to pachnie, lepiej niz te psikadla przeznaczone do mieszkan.