ok:) a ten filterek to gdzie dostanę?
Printable View
ok:) a ten filterek to gdzie dostanę?
tu już nie pomoge, może ktoś na forum gdzieś kupował, może apteka? jakieś laboratorum?
no właśnie ciężko z tym.. Też myślałem o aptece :)
Mam dziwne zjawisko zamontowałem wskaźnik turbo ale na biegu jałowym pokazuje 0,0 bar jak przygazuje lekko drgnie na 0,1 a w czasie jazdy pokazuje albo 0 albo jak przycisne w podłoge to do 0,5 bar i potem spada na 0 ;/
weiąłem się wężykiem w erg widać na forto , czy w złym miejscu się wpiąłęm ze tak dziwnie wskaznik dziala ?
http://img688.imageshack.us/img688/2740/08042013445.jpg
Uploaded with ImageShack.us
- - - Aktualizacja postu - - -
dodam ze ta dysza ma bardzo mały otworek ze strony gdzie jest wkręcona może tego to wina ?
czy temu zę wpiąłem się przed kolektorem ?
może być przed kolektorem. a egr masz zaślepiony? bardzo możliwe że jak masz właśnie za mały otworek to ciśnienie ma problem albo wężyk masz gdzieś zagięty/przygnieciony
tak egr zaślepiony , spróbuję podmienić inna dysze z większym otworkiem , wężyk czysty i bez zagięć
możliwe ze wskaźnik do kitu ? mam wskaźnik mechaniczny i mi drźy wskazówka ;/
- - - Aktualizacja postu - - -
tylko ta moja dysza ma taki mały otworek jak jest przy wskaźniku też taki malutki otworek jest
może i tak być że coś jest z tym wskaźnikiem, a masz możliwość podłączenia go u kogoś albo sprawdzenia innego
innego nie mam i mozliwosci tez nie mam ;/
takie coś najgorsze jest jak brak możliwości :/
Podłącz wskaźnik pod cos co wytwarza ciśnienie, pompka, kompresor na stacji bezn.