-
Jak zjeżdżałem na stałe do Polski też znalazłem na mobile.de Passata igłę, po konkretnym tuningu optycznym i mechanicznym, nie jakimś agro-styling'u. Cena ani niska, ani wysoka, ale jak za tak zrobione auto bardzo okazyjna. Szybki kontakt ze sprzedającym, parę pytań. Gość napisał, że był na kontrakcie w Niemczech 3 lata, tam użytkował to auto i teraz wrócił do Anglii. Niewygodnie mu się jeździ, bo kierownica po drugiej stronie, chce sprzedać auto, bo kupił inne z kierownicą po angielskiej stronie. Drugie info, że auto teraz stoi w jakimś magazynie pod Londynem i czeka na kupca. Za małą zaliczkę Pan mi zapakuje auto na statek i dostarczy do Polski, gdzie je odbiorę i zapłacę resztę kasy. Ja banan na twarzy, bo pracowałem w Londynie :-) Napisałem do gościa, że mieszkam w Londynie i mogę nawet jutro podjechać obejrzeć auto, że na 99% je biorę...
Zero odpowiedzi, zero kontaktu, tak właśnie wkręcają naiwnych ludzi
-
-
-
Potwierdzają się jednak moje spostrzeżenia do co ludności Niemieckiej :P
Nie potrafią odróżnić okazji od czegoś nieopłacalnego...
Nasuwa mi się tu jednak pomysł na biznes :P
Kupujemy nowe lampy Depo za 400zł hidy za 200zł i sprzedajemy na ebaju za 1200zł :P
http://cgi.ebay.de/Audi-A3-Xenon-Sch...item3f05dba284
albo kupują ori xenon poliftowy do a3 8l goły, bez dekielka, tylko z przetwornicą za 210euro :D
-
-
-
on jest cały poliftowy poza poduszką na kierownicy , błotniki tylna klapa , klamki w drzwiach , duże lusterko prawe , chyba tylko papiery zostały mu z przedlifta.
-
zauważyłem więcej rzeczy ale chciałem głównie zwrócić uwage na to że to pewnie angol;]
-
ciekawe za ile pojdzie ten Batmobil
-
http://allegro.pl/show_item.php?item=1379641507#gallery
Jedyny w swoim rodzaju 98' z poliftowym ?rodkiem;d
dodam swoje 3grosze, auto jest sprowadzone z wloch, nie bylo bite itp. jest to a trojka mojego kolegi i powiem szczerze ze warto kupic. kierownice sam mu zakladalem ze swojej starej audi. auto na bank ma czipa ( nie robiony w pl) , sprawnie sie odpycha. swego czasu koles wsadzil tam sprzeglo od VR6, i z tego co pamietam nie bylo innych problemow poza regeneracja turbiny.
-
DUBEL
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez
Deniuu
http://allegro.pl/show_item.php?item=1379641507#gallery Jedyny w swoim rodzaju 98' z poliftowym ?rodkiem;d __________________
-
Cytuj:
infinity
DUBEL
nie dubel tylko przeczytaj uwaznie post niunka
:D
-
Cytuj:
niuuniek
dodam swoje 3grosze, auto jest sprowadzone z wloch, nie bylo bite itp. jest to a trojka mojego kolegi i powiem szczerze ze warto kupic. kierownice sam mu zakladalem ze swojej starej audi. auto na bank ma czipa ( nie robiony w pl) , sprawnie sie odpycha. swego czasu koles wsadzil tam sprzeglo od VR6, i z tego co pamietam nie bylo innych problemow poza regeneracja turbiny.
bo usi?de, to dlaczego drzwi,b?otnik od kierowcy ma inny kolor ? wymieniane wszystko na polift ?
-
-
Cytuj:
KiTo
bo usiąde, to dlaczego drzwi,błotnik od kierowcy ma inny kolor ? wymieniane wszystko na polift ?
Z tego co wiem NIC nie bylo wymieniane. Na zywo nie widac zadnych roznic w kolorze. Nie sprawdzalem lakieru miernikiem bo i po co. Jezdzilem tym autem nieraz i polecam. To tyle.
-
Cytuj:
niuuniek
Z tego co wiem NIC nie bylo wymieniane
To wytłumacz nam skąd wzięły się klamki, tylna klapa, błotniki, lusterko prawe i środek z auta po 2000r. w aucie z 98r. ????
-
włodek to jest" szpeszjal edyszjon" ;)
-
Cytuj:
lawina
włodek to jest" szpeszjal edyszjon"
'
Tu masz szeszjaliti wrecz edyszjon - Arctic Ice A3 z "Bardzo szybkie (150km) dobrze trzymające się drogi auto.Najlepsza wersja silnikowa w tym modelu mocna a zarazem ekonomiczna" :D
http://allegro.onet.pl/1-8-turbo-150...383572475.html
-
Może i nic tam nie było wymieniane, tylko numery przebili pod papiery z auta z 98 roku :D
-
Cytuj:
Grabek
Może i nic tam nie było wymieniane, tylko numery przebili pod papiery z auta z 98 roku :D
Tez o tym pomyślałem, ale nie chciałem głośno mówić;);)
Tomek, zmienili Ci Nika ??:thumbright:
-
zmienili, koniec z Grabarzem ;P
-
czepiacie się i szukacie kontrowersji - to dobry wóz jak kolega zapewnia , żadna część nie malowana - bo każda z innego wozu o podobnym kolorze więc miernik mówi prawdę :P
za takie coś to przecież kryminał grozi.
-
Cytuj:
niuuniek
A moze tak sprawnie sie odpycha nie przez to, ze ma chipa, tylko jest to 130 konny ASZ, a nie 110 na pompie, gdyby tak by?o to na 100% przebitka auta by?a robiona. A m?g?by? powiedzie? jaki jest sens zak?ada? kierownice przedliftow?, skoro by?a tam inna?
-
-
Cytuj:
piwo6
Ostatnio było pokazywane to białe BMW jak mozna to tak nazwac w TVN turbo he
-
Cytuj:
matttm
Ostatnio było pokazywane to białe BMW jak mozna to tak nazwac w TVN turbo he
haha powinno być na koncu programu Tedego pośród zdjęć innych pięknie wyrzeźbionych aut
-
wrecz przeciwnie, ten gamon tede mowiel ze pieknie auto zrobione hehe kto mu dobiera te wypasy do programu.
-
Co do tej "poliftowej" A3 98" - czemu ma liczniki od benzyny?
-
auto zagadka,ja sie założe,że w środku pachnie świerkiem albo innym drzewkiem a kora leży pod tylną kanapą,z oryginalnych części bez mielenia zrobiono mak na świąteczny makowiec:D
-
Cytuj:
r-r
-auto nie ma szyny can a z tego co wiem to jakby bylo po 2000 r to powinno miec - ewentualnie mnie poprawcie jak sie myle!
-naklejka w bagazniku jest i to z wrzesnia lub pazdziernika 98r
-nie bylem przy zakupie tego auta i nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo,koles twierdzi ze to jest przezjsciowka
ps
kierownica odemnie z przed lifta, licznik dokladany z fisem----osobiscie mu to robilem
-
Krótko podsumowując to straszny ulep...
-
-
Cytuj:
r-r
Cytuj:
niuuniek
kierownica odemnie z przed lifta, licznik dokladany z fisem----osobiscie mu to robilem
I wsyzstko jasne!!! nie zly cudak...proponuje nawet nie chwalic sie tym wynalazkiem na forum i skonczyc ten temat bo Kon jaki jest kazdy widzi...kulawy !
-
-
Cytuj:
niuuniek
Ok, ok, ale nadal nie wiem i nie rozumiem dlaczego siedzą tam liczniki od benzyny :D
FIS za wszelką cenę?
-
Cytuj:
r-r
Ok, ok, ale nadal nie wiem i nie rozumiem dlaczego siedzą tam liczniki od benzyny :D
FIS za wszelką cenę?
bo taki kupil, ja mu zrobilem instalacje itp
w mojej starej audi tdi tez mam licznik od benzyny z fisem , w owym czasie ciezko bylo z licznikami do dyzli
na tym mozemy skonczyc dyskusje na temat tego audi, zainteresowanych kupnem czy tez majacych inne pytania odsylam do wlasciciela auta.
-
Dajcie już spokój temu zlepieńcowi poliftowemu z papierem 98 !!
Nie ma o czym pisać.Każdy widzi co jest i nie ma co tu komentować więcej bo zostało już o nim napisane.
Pozdrawiam
-
-
Audi a3 1.8T UMBAU
-
Cytuj:
kamil-b
co do optyki bardzo fajnie zrobiona, szczególnie zderzak od S3 8P pięknie spasowany :) oczywiście według mnie :)
ale jaka moc 258 PS :P
-
-
Cytuj:
MagnaTKielce
Cytuj:
(...) Autko jest stylizowane na S3 (...)
Ciekawe w którym miejscu... :D
-
Ladny Aggro Tunning:) Zamiast Na Jakis Spot Moga Jechac Na Wystawe Maszyn Rolniczych.
-
Cytuj:
r-r
Ciekawe w którym miejscu...
W głowie sprzedajcaego....Ciekawe czy wie o czym pisze "S3" :D az mnie brzuch rozbolał :)
-
to jest RS3 Concept Edition :cool::cool::cool::cool:
a to niebieskie to co ma za klimatronik ?? pierwszy raz taki widze
ps.
biedne auto czym ono sobie zasłuzyło zeby byc pośmiewiskiem, musiało sie chyba czesto psuć
-
-
Cytuj:
tektronic
http://allegro.pl/audi-2-8-quattro-t...393718616.html
Nie do wiary....R3SP3CT !!!
-
Nie...no takie rzeczy to tylko we Włocławku:).ale ja Przerobil.Ladnie mu to wyszlo.
-
-
Przód Nawet Ujdzie...ale tył BMW ..hehe