No to ładnie jeżeli S2 nie przekroczy 2tyś to ładnie Galaxy S spadnie :P a co do DHD to ja też będę więcej różnic widział w czwartek ;)
Printable View
No to ładnie jeżeli S2 nie przekroczy 2tyś to ładnie Galaxy S spadnie :P a co do DHD to ja też będę więcej różnic widział w czwartek ;)
więcej wad SGSa? :D
Zobaczymy :-D
Mateusz a Ty masz serie SGS czy zmieniales juz ROM?
serie to mam w audi :D:D SGS jest po "tuningu" :P
chyba jednak przekroczy i ma być dostępny od połowy kwietnia:
http://opda.pl/images/stories/Nowiny..._s_ii_cena.jpg
http://www.expansys.com/samsung-i910...i-16gb-209114/
cena ktora podajesz jest cena w przedsprzedazy
w niemczech cena 700juro jest od polowy stycznia
a z premiera....zobaczymy
bardzo prawdopodobne ze jeszcze w lutym bedzie dostepny... tyle ze w korei
jesli bedzie mial rownoczesna premiere w emiratach , to w ofercie malych sklepow/ gielda itd pojawi sie wczesniej niz oficjalna premiera europejska
nie pierwszy raz z reszta tak bedzie
pierwsze iphony 4 jakie miaelm w lapkach kosztowaly 3.800, tydzien pozniej juz 3.400, a za pare dni 2.800. tu bedzie podobnie...
czy cena SGS-a spadnie, wczoraj kupilem nowke z orange za 1100zl, sprzedaj sie po 1200-1250, ilez moze spasc..
prawda jest taka, ze najbardziej trzyma cene iphone 3GS, wszystko inne leci na pysk
hmm a da się wymienić szybkę w SGS'ie? ;] zdolne ręce mojej połówki pomogły jej "się popękać"...;] ekran się nie rozlał. Wszystko działa tylko jest tzw. "pajączek"
A powiedzcie mi, jak to jest ze skypem ściąganym na tel z marketu?? Rozumiem że rozmowy są bezpłatne, tylko tyle że ściąga dane?? Czy tak samo jest będąc za granicą?? Oczywiście mówię tu o podłączeniu do sieci bezprzewodowej. Sorka za laickie pytanie :).
piszę na świeżo :) dzwonili do mnie z plusa w celu przedłużenia umowy i wyboru nowego telefonu i mam dwie propozycje Nokia c2 albo c3....moze ktos jest uzytkownikiem któregos z tych modeli i mi poradzi?? :)
Wymiana na własną rękę jest transza, ale gwarancja na urządzenie zostanie anulowana.
nooo to rewelacja... ciekawe ile w serwisie taka przyjemność będzie kosztować?
ja w g1 chciałem wymienić kawałeczek plastiku przykrywający obiektyw aparatu i koszt to 230 pln plus 50 ekspertyza w serwisie HTC :D:D:D. Odpuściłem sobie :)
Najlepsza jest ta ekspertyza :D:D
600 zł...bajka!
Wiola ale masz wszystko ori ;);)
Chyba lepiej oddać do serwisu pogwarancyjnego.
niestety sam dotyk jest drogi jeszcze i cena będzie oscylować w tych granicach.
No wiem Jerzu, że taka będzie, bo zadzwoniłam do serwisu Samsunga...wszystko k*** na raz.. najpierw BMW, wczoraj telefon a dzisiaj koleżanka mi zderzak zarysowała podczas parkowania...niech mnie ktoś zastrzeli :(
Wiola, ale przynajmniej masz sprawczynię ;).
Tak to jest nieraz że wszystko się kumuluje, nie przejmuj się.
Czy to pęknięcie uniemożliwia korzystanie z tel?
Noo trochę ciężko z niego korzystać, bo jest cały popękany. Nie jest to niestety "pękniecie"
czyli będzie trzeba naprawić. W serwisie nie autoryzowanym myślę że za pół tej ceny to zrobią.
tylko wtedy telefon traci gwarancję tak?
zgadza się.
w nieautoryzowanym też może być ciężko o dużo niższą cenę. Jak mówie sam wyświetlacz to ok 400-450zł.
różnie bywa, ja za wyświetlacz dość spory bo w Nokii 5230, autoryzowany salon/serwis - wymiana wyświetlacza + sam wyświetlacz (telefon upadł płasko na kafelki, też powstał pajączek) = 220zł
Panowie mam taki problem z Nokia E51. Uzywam jej sporadycznie - praktycznie 2-3 razy dziennie odbieram tylko telefon po 2-3minuty.
A bateria trzyma mi 1-2 dni. Kupilem nowa baterie - oryginalna i nadal to samo.
Moze cos rozladowuje telefon?
Wylaczylem i wlaczylem telefon i nadal to samo. W prawym gornym rogu (nad ikonami) widac jakby kwadracik skladajacy sie z 4 mniejszych kwadracikow... moze jest wlaczona jakas aplikacja ktora rozladowuje tak szybko baterie?
Dowiem sie ile w ori serwisie ile i dam znac, moze wieczorem odpisze ;)
Dzięki. Mimo bólu związanego z wysokością naprawy na pewno będziemy to chcieli zrobić w autoryzowanym serwisie Samsunga... telefon ma 2 miesiące i utrata gwarancji na pewno by nie była korzystna.
Wiolka w serwisie taki koszt za wymianę wyświetlacza i dotyku jako całości? Jeżeli tak, to dużo taniej nikt Ci tego nie zrobi i nie ma co się zastanawiać tylko domagaj się zwrotu częsci Twoich starych :) AMOLEDa można później sprzedać :)
telefon jest już w serwisie. Jerzu mówisz, że stary potłuczony wyświetlacz może się przydać? Jutro telefon powinien być gotowy do odbioru,
Stare części Ci się należą :) A może sprzedać sam wyświetlacz :)
ok info przekazane :) dzięki Jerzu!
Przypomniało mi się, ze jak macie problemy to dajcie znać, braciak robi w nokii ma też kumpla który pracuje w serwisie HTC.Teraz mi sie przypomniało. Aktualnie ma urlopik do 27.02.11,ale jak wróci to spytam czy będzie przyjmował zgłoszenia. Obaj są z Wawy.
http://autokacik.pl/images/graemlins/IThankYou.gifhttp://autokacik.pl/images/graemlins/001.gif
Nastepny proszę!! :mrgreen:
A czy jest jakiś player do odtwarzania filmów na Wildfire-a?? Troszkę mi się nieraz nudzi i jakiś film bym chętnie obejrzał.
Wszyscy polecają rock player
kiql, on jest do pobrania z marketu?
edit: oki ściąga się. Ciekawe czy odtwarza wszystkie formaty?
koledzy kupilem sobie samsunga galaxy s z jakiej str mozna sciagnac jakies fajne aplikacje?
android market. Masz tą aplikacje w telefonie. Najlepiej korzystać z Wi-Fi.
A i witam w gronie posiadaczy SGS-a:D
Można przez kompa. Np stronka http://forum.gsmcenter.pl/
Ściągasz na Pc, potem przez kabelek USB(pamięć masowa) sobie przesyłasz. Instalujesz z poziomu telefonu. Baterii nie formatujesz. Tylko te stare co były Niklowo Kadmowe się formatowało(miały pamięć ładowania) Jak wpiszesz u wujka Google Aplikacje Android, to coś tam znajdziesz.
dlatego byłoby pięknie żeby forum zostało uaktualnione (skrypty) i żeby była możliwa sprawa oglądania przez TAPATALK, skoro coraz więcej użytkowników Androida u nas :D
No właśnie:D Android górą:D
to zrobcie skladke, bo nakladka do forum - obsluga taptalk to jakies 1tys zl
mi osobiscie jakos to w ogole nie przeszkadza, zawsze moge sobie rozszerzyc, zmniejszyc itd ,
i na symbianie i na androidzie forum chodzi sprawnie, taptalk wydaje mi sei ze niesie duzo ograniczen
nie nakładka na forum tylko akutalizacja forum jak coś ;) nakładka do obslugi tapatalka jest za free ;)
a co do aplikacji na SGSa to polecam ipmart-forum.pl :)