-
słuchaj, różowy olej jest dla mega twardzieli od 1300 w górę ;) słyszałem że Czak Noris na takim jeździ...może spróbuj na początek z różowym smarem na łańcuch, bo olej może ci wywalić tłoki na wierzch :rolleyes:
ja na różowym smarze mam jakieś 30 kucyków więcej :thumbright: Smar sie nazywa Turbo Love Chain, XXX Pink-Ray firmy PRZYTUL (to odłam tuningowych akcesoriów firmy MOTUL)
-
apropos różowego oleju...
popatrz kolo zalal i nawet Piloty 3ki nie wytrzymały
http://www.fz6-forum.com/forum/fz6-g...-3-here-8.html
-
Hehehe, różowy olej zrył mu psychę i opony.
A tak na serio, to widzialem to juz wczesniej. Dziwna sprawa.
-
witam,
kupiłem nowe kombi probikera prx-9(najnowszy model) w rozmiarze 52. Wiadomo kombi ma być ciasne i takie jest, ale strasznie dokucza mi nacisk na barki. Mam 186 wzrostu i 90kg, dla kogoś "chudszego" będzie ok. Nowe, nieużywane z metkami. Cena nowego to 1299+ 109 za ochraniacz pleców w kieszeń(całe plecy)+ 59 ślizgi. Łącznie wychodzi 1467zł, oczywiście mam paragon, jest gwarancja.
moja cena za wszsytko to 1200zł także zachęcam. Z góry wyjaśniam dlaczaego po prostu nie wymienię na większy, a więc jako, że jest to nowy model muszę czekać 3tyg!!! na dostawę rozmiaru 54, a to sporo zwłaszcza, że już jest ciepło:).
886 924 957
milosz.glinkowski@gmail.com
poznan
będę wdzięczny za rozszerzenie tej informacji, bo nie mam siana żeby "codziennie kupować" nowe kombi:)
-
Ja mam mniej wiecej takie same wymiary a mam rozmiar 52;) jesli jest nowy to jeszcze sie troche rozejdzie, moj tez byl ciasny na poczatku ze sie wbic nie moglem a teraz jest w sam raz;)
-
Hm wierzyłem w to bardzo:), ale trochę pochodziłem po domu i wszystko ładnie pięknie ale w barkach ciśnie tak, że po zdjęciu mam czerwone plamy od ucisku:) także raczej w niego już nie wierze. Wiem, że większy będzie luźny w brzuchu...niestety.
-
-
http://www.motorakowski.pl/motocykle...maha-fazer-600
ogladal moze ktos? Kumpel sie do niego przymierza, co myslicie o 10 letnim Fazerku?
-
sebek dzwoń do lariusa pewnie siedzi na forum fazerów
P.S nie lepsza by była propozycja malika ;)
-
Zdecydowanie lepsza, ale chyba odrobine zbyt droga:(