strona 136, też się nad nimi zastanawiałem, ale w końcu wybrałem zwykłe polifty, fredi.master ma te lampki, ma również sporo zdjęć w temacie o swoim aucie
Printable View
strona 136, też się nad nimi zastanawiałem, ale w końcu wybrałem zwykłe polifty, fredi.master ma te lampki, ma również sporo zdjęć w temacie o swoim aucie
pekniety wielkie dzięki.Po FK się dużo nie spodziewam ale in pro może by było ok ?
koledzy z forum ogólnie nie narzekali na fk, in pro pierwszy raz na oczy widze:D
Jesli moge cos doradzic odnosnie tych lamp, to ringi sa wogole nie przydatne jako swiatla do jazdy dziennej, bo ich za dnia wogole nie widac, no chyba, ze chcesz sie bawic w wymiane zarowek(bog zreszta wie co tam wsadzaja)
z tego co mi fredi.master pisał to w ringach są 4 żarówki, żeby zmienić trzeba rozkręcać lampę
wiem ze ringi do jazdy dziennej się nie nadają to tylko taki bajerek który ładnie wygląda w nocy ;) miałem lampki in pro w corrado i śmigałem na nich 2 lata i nic sie nie działo z ringami
czy lampy poliftowe 2000-20003 TYC lub DEPO + konektorki +
wtyczka : http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...aa425edf28a186
wystarczaja do montazu w AUDI z 2000r ?
Zostaloby ciecie juz blachy i montaz ?
no i chyba warto by było zabezpieczyć, ja właśnie zamówiłem lakier zaprawkowy w aso i zabieram się za przekładanie:)