Taki cwany? To zobacz na łotomoto sekcje Forda, gdzie Janusze biznesu wyrzucają byle gdzie nalepkje "DŻIJA" i sprzedają to jako LIMITEDEDYSZONDŻIJATURBOPAŁER ...
__
ADAMS
Printable View
Taki cwany? To zobacz na łotomoto sekcje Forda, gdzie Janusze biznesu wyrzucają byle gdzie nalepkje "DŻIJA" i sprzedają to jako LIMITEDEDYSZONDŻIJATURBOPAŁER ...
__
ADAMS
onli auto z 96r.
Only.
__
ADAMS
Taa
Moj wspomniany brat też takiego focusa ghia kupił. Dumny, bo ma wersje ghia.
Taaa
Raptem 2 emblematy na słupkach a w limitowanej wersji dostał szyby na korbke z tyłu :D
Wcale sie nie dziwie ze ludzie łykają te wersje sline jak pelikany.
Pisze s-line to sobie dorabiają ze mają S3! :D
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio nawet na forum a3/S3/RS3 8P ktoś chciał kupić S3 i pytał jaki silnik lepszy: diesel czy benzyna :lol:
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
😅😂😆
Pelikany, barany i inne heki
__
ADAMS
W pracy mam takiego miszcza,od kilku miesięcy z nami pracuje,23l ,dobry agregat
Ma "eske z 2004r ..."
Drugi kumpel ma b7,i jak coś przy niej mu robiłem to pytam tego wynalazka ,w tej budzie masz ,ten tak ...
Patrzę na niego i mówię ,***** ,jak 2004r to masz Małysza b6 ,on nieee taka jak robisz (B7)
Myślę chooj. Nie będę drążył ,pewnie szczepan...
Kumpel w B7 ma 1.8t ,ten wynalazek patrzy i mówi ,mam taki sam ,tylko 200koni!!!,po czipie :cool:...
Nie wytrzymałem i pytam
*******isz że masz eske z 2004r ,niby B7
A tak naprawdę masz Małysza .1.8t
On nieee,mam eslajna hahahaha,***** niby młody chłop , wielbiciel audi a ****ny kmiot nie odróżnia małysza 1.8t slajna (jak zacząłem dopytywać to ma slajna na listwach i kierce,sufit jasny ,fotele szmata więc takie ***** z niej slajn jak i eska :lol:
- - - Aktualizacja postu - - -
Aaaa ,pracuje kilka miechy i ani razu nie był tym/ta eska/eslajnem ,więc pewnie *******i bajkopisarz jeden
Nie chcem sie chwalic, ale ja tesz mam esss 3 w diselku:cool: ale patologia na tym forum:mrgreen::mrgreen:
Znam kogoś, kto zna kogoś, takiego Kozaka Spomosza, też ma S3 8L w gnoju 😎
__
ADAMS
Nie każdy musi się jarac nowymi samochodami, zwłaszcza rozbitkami z dalekich krain.