Tez są modele 8D0 tam ;) trzeba przeglądać trochę stron, ale są..
Printable View
Tez są modele 8D0 tam ;) trzeba przeglądać trochę stron, ale są..
SZUKAŁEM :)
WITAM
Mam problem w mojej audi a3 1.8t agu 96 z centralnym zamkiem, gdy wcisnę hamulec zamykają mi się drzwi i bagażnik :P :P nie mam pojęcia co to może być, obejrzałem pompke i wygląda ok,nie działa mi otwieranie z przycisku koło klamki (z pilota ok). Na noc odłączyłem akumulator by zrobić reset, gdy rano go podpiąłem jeszcze zanim odpaliłem auto , było to samo - gdy wciskam hamulec działa centralny ,ale po odpaleniu było przez chwile dobrze (działało nawet zamykanie i otwieranie z przycisków koło klamki), potem problem powrócił. W aucie robiłem kilka rzeczy (ale nic z elektryką, centralnym czy hamulcami) , przedtym było wszystko ok. Gdzie szukać ? może zwara ? gdzie znajdują się przewody od centralnego ? proszę o pomoc
Podłącz komputer od prawdziwe błędy.
Pompkę rozbierałeś, ze mówisz ze jest Ok? Może masz zalana elektronikę?
Komputer dopiero dziś wieczorem a co do pompki, oglądałem ją ale nie rozbierałem , ona nie działa źle tylko to coś ze sterowaniem , takie ja mam wrażenie
Możesz mieć zalane styki i zwarcie się robi :)
Sam tydzień temu miałem zalane wtyczki. Nie wiem czemu ale zbiera mi się woda w bagażniku i gąbka, która ma chronić pompkę pięknie nasiąka. Akurat ja miałem inny problem. U Ciebie to jest typowe zwarcie ze światłami stop. Sprawdzaj okolice pompki
Chmiel, powinieneś mieć zaślepkę trochę poniżej pompki. Ona z tego co kojarzę od strony podwozia będzie. Jak jej nie ma i jest dziura to tamtego woda leci.
Jest zaślepka. Mam nieoryginalne tylne lampy więc może to jest przyczyną
Panowie mam pytanie- czy pompkę 8D0 862 257 można zamienić jakąś inną z końcówkami literowymi?Sprzedałem auto znajomemu któremu się wysypała elektryka ponieważ dostała się tam woda.Opierając się na tym co jest napisane na 1 stronie
8L0 862 257 obsługuje DWA i Pilota radiowego(433,92 Mhz)
8L0 862 257 D obsługuje tylko Pilota radiowego(433,92 Mhz)
8L0 862 257 G obsługuje DWA i Pilota radiowego(433,92 MHz)
"moją" pompkę zastępują te dwie wyżej wymienione?