-
Wjezdzam na stację a za mną lodówa na bombach. Przed stacją juz jedna lodówa stała a po chwili kia ceed.
W pierwszej lodówie było ze 6 czarnych i obstawili wejście do stacji,
Kolejni dojechali i obstawili auta zaparkowane przed stacją.
Niewiele myśląc wjechalem na trawę by ominąć auta tankujące i się z tamtąd zabralem bo huy wie czy jakaś bomba czy zaraz jakaś strzelanina będzie.
Dziś w ogóle ze 4h czyscilem facebooka z polubionych stron i preferencji. Mam w końcu krystalicznie czystą tablicę bez żadnych reklam! I w aktualnosciach jedynie wpisy znajomych. Znacznie lżej się zrobiło ale z lidera fśrud fanów na obecnych stronach nie zrezygnuje dla uciechy własnej i wkurwu hudego 😎💣
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
-
Też bym musiał swojego fejsa posprzątać.
-
Trochę to zawiłe jest w ustawieniach ale można skutecznie wyzbyć się wszelkich reklam i reklam sponsorowanych.
Do tego warto sobie wyyebać grupy z obserwowanych i w aktualnosciach na pierwszej belce z lewej zostaną same wpisy znajomych.
Zajęło mi to kilka lat ale dziś na bani nie mialem co robić to se poklikałem... ,:P
-
Dzięki skrzypul ,już działam i ogarniam sfuj profil :thumbright:
-
Po 3 latach sprzedalem swój box dachowy.
Nawet się nie spodziewałem bo nigdzie info odnosnie sprzedaży nie umieszczalem.
Kolega z forum kupił a ja zostałem z kasą i nie wiem co z nią zrobić....
Może pożyczę...
PDK
:mgreen:
-
Oczyściłem fejsa i już nie mam niechcianych reklam i spamu, dzięki Michał.
-
-
-
Wolny Amerykaniec
Witam, jestem tu nowy, ogulnie wszystkich witam ale mam problem w ałdi, gaśnie jak nie odpalę... co mam robić? Byłem w Aso i powiedzieli mi... wykuhwiaj kasztanie bo Ciem fabjom poszczujem...
Zyebauem bo jakie miałem wyjście? Jeszcze by mnie silnik pszeszet.... a co gorsza przeszuty na napent... czułem ze nie spina mje pszodu... do czasu😎 jak zapnełem w pszut kadryla xD i poszet.
Ale koledzy co z tym otpalajiem... a i mam do sprzedania jeszcze klocki... ale to syn robił także na sezon, pasuje pe ent pe do stopera na dwazero.
Mam jeszcze słoneczniki osiempe ale cienszko się gryzie jakoś kurla... gryzę i gryzę i za hooy jljie mogie poćlamać🙄 sprzedaje, kupuje, mam temata, wyebane na klamata :D
-
Dobrze mieć takiego tunera w swoich szeregach, potrzebujemy takich ludzi tu. Niedługo przywita Cię reszta wiec możesz poczuć się jak na paraolimpiadzie - to takie wyscigi lokomotyw na Widzewie. Ogólnie atmosfera tu panuje i da się oddychać. Powo Szero kszt kszt.