Problem z centralnym zamkiem w Audi A3 + działający wlew paliwa.
Witam.
Mam problem z centralnym zamkiem w Audi A3 8l 3d z 98roku. A dokładnie nie działa mi centralny zamek. Otwierają się tylko te drzwi w których przekrece kluczyk + wlew paliwa, a poprzez pilota otwiera się tylko wlew paliwa. Problem występuje od początku zimy, ale wtedy byłem pewien że to wina pompki i chciałem to zrobić po zimie, bo problem pojawił się właśnie zimnego wieczora i nie chciałem wymieniać pompki, żeby znów mi nie padła odzimna bądź wilgoci. Ale z dwa tygodnie temu byłem u mechanika no i stwierdził, że to pompka, a dokładnie kompresorek w pompce, więc zamówiłem od faceta który regeneruje te kompresorki i wzmacnia. Kompresor przyszedł, zamontowałem i nic się nie zmienilo. Pojechałem znów do tego mechanika, mówi że to na pewno ta pompka, że skoro to nie ten kompresor to coś innego w tej pompce. Ja już nie chciałem więcej zamawiać i kasy marnować pojechałem szukać na szrocie no i znalazłem, zamontowałem drugą pompkę i nic się nie zmieniło poza tym że nawet wlew się przestał otwierać ( dodam też że na obydwu pokojach szyby się normalnie otwierają, bo bez pompki oczywiście nie). No i teraz już nie wiem co to może być, a nie chcę wydawać pieniędzy na zbędne części. Dodam jeszcze, że jak mechanik dmuchał w wężyk od pompki to rygle się podniosły i otworzyły się zamki w drzwiach.
Liczę na jakąś pomoc co to może być, w razie czego mogę udzielić jakichś dodatkowych informacji. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :)
Ps. Wiem że dużo było tematów o centralnym zamku, ale nie mogłem znaleźć z otwierającym się wlewem dlatego założyłem temat.