niedziela może być :)
EDIT:
A ma kto¶ pożyczyć kask integralny w rozmiarze S? W zamian na ten dzień mogę pożyczyć rozmiar M.
Printable View
niedziela może być :)
EDIT:
A ma kto¶ pożyczyć kask integralny w rozmiarze S? W zamian na ten dzień mogę pożyczyć rozmiar M.
koledzy, jest problem, w sobote jade z mam± do Grodziska Mazowieckiego - szpital, a w niedziele mam służbę w Olsztynie, tak mi przykro. Chyba ze odwiedzicie mnie w olsztynie na służbie. Polecicie DK nr 7 do Olsztynka, potem jeszcze 20 km do Olsztyna i naprzeciwko MC w samym centrum jest Straż Pożarna a tam tylko tel na 998 i ja juz was odbieram.
16-17.06 zlot Fireblade w Solcu nad Wisł±. Będę !!!
Uuu w niedziele, to ja chyba lece cały dzień endurzyć z Szopsonem jak się uda, wiec odpadam. Jesli jednak nie wyszykuje maszyny, to jestem z Wami Hornetem! :D
to jedziemy do Olsztyna. Ja jestem za. Namawiam jeszcze 2 kumpli. Do Lariusa trzeba zadzwonić, żeby jechał.
Szykować się! :mrgreen:
larius bidulek :)
Jesli niedziela...to ja jestem na TAK:)
PAMIETAM jak rok temu z Lriusem wybralismy sie do Strazaka a tam .. Sebek hehehe ;)
fajnie sie jechalo...a najlepsze byly budowy drog..a my chodniczkiem ;)
to była bardzo miła niespodzianka :)
Cholera mówiłam Pawłowi, że powinni¶my zamienić crossa na co¶ na ulicę :( Też bym się z Wami wybrała w taki trip...