A ma ktoś jakieś zniżki w play?
Printable View
A ma ktoś jakieś zniżki w play?
A można go jeszcze bardziej obniżyć ;>?
Teraz chyba T-mobile ma super ofertę 49zł chyba fool gdzie się tylko chce.
Jesli chodzi o Orange to mam kontakt do gościa- tyle ze biznes, wszystko bez limitu, net 7gb, mms, sms i place 30zł. Trzeba wziac 2 numery + dongla za 19
Siemka. Ma ktos moze znizki -30% na abo w orange? Jak cos pw.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Siemka.. we wrześniu albo październiku planuje zmienic telefon.. mam note2 i myślę nad note3 albo lg g3, co Wy radzicie wybrać? ;)
LG G3 bedzie mial wyswietlacz QHD wiec obraz na pewno bedzie lepszy;) sprecyzuj bardziej na czym Ci zalezy;)
Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
lg ma tylko 2gb ram. może s5 prime się pojawi to wtedy by łyknął
Hej, mam do Was zapytanie ;)
Czy u Was też strasznie odciskają się palce na ekranie? Bywa tak że w telefonie same się wciskają jakieś opcje z powodu tych odciśniętych paluchów, problem jest z pisaniem smsów przez to i w ogóle użytkowanie tel, a jak już są mokre czy spocone ręce nic nie da rady zrobić, w samsungu tego nie miałem tylko teraz w Sony Xperia Z1 compact
pozdrawiam
dziwne ,że nie miałeś bo ekrany są pojemnościowe i działają na zasadzie przerwania pola ładunku elektrycznego. Wiadomo woda przewodzi prąd i ekran zmoczony albo palce może przyświrować. Jednak w z2 czy tab z nic takiego się nie dzieje ,że pod wpływem odcisków na ekranie świruje.