Dzięki wielkie za info :)
- - - Aktualizacja postu - - -
Mam tylko pytanie co do tego czujnika bo nie wyswietla mi temperatury zewnetrznej bo nie mam wyświetlacza w zegarach a czujnik bedzie skoro tego nie ma?
Printable View
Dzięki wielkie za info :)
Mam tylko pytanie co do tego czujnika bo nie wyswietla mi temperatury zewnetrznej bo nie mam wyświetlacza w zegarach a czujnik bedzie skoro tego nie ma?
Wyświetlacza nie masz, ale klima musi z czegoś brać dane o temperaturze zewnętrznej ;)
ok, będę szukał.
wie ktoś może gdzie można dostać czujnik temp. zewnętrznej?
poszukaj na allegro bo to nie dział do tego typu pytań
Hej,
mam błedy na vagu 01176 key
07 10 signal to low.
Dodatkowo dziś próbowałem zapalić auto, gorąco było konkretnie 32 stopnie, aż tu nagle coś strzeliło w silniku jak by sie coś spaliło, dym poszedł z pod maski. Otworzyłem maske ale nic tam nie widać, za drugim razem zapaliłem normalnie, niby wszystko działa ok, możliwe że to z rozrusznika, albo z akumulatora jakieś zwarcie, albo z alternatora. Jaka wasza opinia. akumulator nowy banner bull, tego roku kupowany.
Witam, problem polega na nagłej utraty mocy, zdarzyło mi się to już drugi raz, w okresie 3miesiecy, błąd jaki łapie to" 006655 seat belt warning light k19" po wykasowaniu błędu moc obrazu powraca... Dziwny problem po rozkodowaniu błądu :/
Lampka ostrzegawcza pasów foteli (K19)
Możliwe objawy:
Lampa nie działa
Możliwe przyczyny:
Okablowanie i / lub wadliwego połączenia
Wada (K19)
Możliwe rozwiązania:
Sprawdź okablowanie i połączenia / naprawy
Sprawdź (bloki pomiarowe) / wymienić (K19)
tylko co ma błąd pasów do Notlaufu?hmm
Wiem, udało tez mi się rozkodowac, dlatego napisałem tutaj, bo dziwna sprawa, a tym bardziej ze ten błąd wyskoczył w engine :) a po jego skasowanie, w czasie jazdy, moc obrazu powraca :/