Panowie T-Mobile mi się kończy, 20 telefonów rachunki ponad 3k zł co miesiąc, głównie zagranica bo to kierowcy, macie kogoś w Biznesie Orange, T-Mobile , Plus ?
Printable View
Panowie T-Mobile mi się kończy, 20 telefonów rachunki ponad 3k zł co miesiąc, głównie zagranica bo to kierowcy, macie kogoś w Biznesie Orange, T-Mobile , Plus ?
Nokia Lumia 520 - używa ktoś takiego telefonu ? Co o nim sądzicie ?
http://www.mediamarkt.pl/szczecin-at...lack,id-876102
Jeżeli szukasz telefonu do dzwonienia, pisania smsów to wystarczy:)
Głownie do tego :D Co z pozostałymi funkcjami ? Sporadyczne przeglądanie internetu i jakieś zdjęcia ?
Ma ktos jakies aktualne znizki na abonament w orange?
dobra, znizke juz mam, teraz musze wybrac telefon, podpowiedzcie co wybrac z ponizszych bo jutro ma pani dzwonic:
Xperia T3, nokia lumia 1020, samsung galaxy S4, LG G3s, Xperia Z1 Compact, htc desire 610
Wiem ze sa w roznej klasie ale to wynika z roznych abonamentow
T3 kolega parę dni temu dorwał. Fajny tel, ale aparat wolno reaguje, trzeba jakąś lepszą apkę do zdjęć wgrać. O innych nie wiem za wiele, ale od lat kupuję HTC i nigdy mnie nie zawiodły:) Tyłka nie urywają niczym jakiś S5, ale są stabilne:) Także jeśli ja miałbym wybierać to Desire... ( aktualnie mam desire X oraz One )
Miro, help:)
htc to nie ta liga ( w przypadku 610 )
zalezy czy chcesz uzywac, czy sprzedac, najwiecej bys pewnie dostal za lumie
nokia fajna ale windows
lg g3s ( beat ) fajny, ale to telefon gorszy niz stare G2
gdybym mial uzywac to chyba bym sie zdecydowal na s4, xperia t3 tez nie jest zla podobno ;)
z1compact fajnie wykonany, zabezpieczony, matryca IPS, w zasadzie to normalna z1, tylko jakas taka malutka
ja bym chyba wzial to za co najwiecej dostane i sprzedal, dorzucil pare groszy do s5 albo g3