Chce sobie zostawić bo mój blackberry torch 9810 juz sie wysluzyl, a ten bedzie mi potrzebny jako drugi telefon bo uzywam tez LG G2. Xperia T3 chyba za duza troche wiec w takim razie albo s4 albo Z1 compact
Printable View
Chce sobie zostawić bo mój blackberry torch 9810 juz sie wysluzyl, a ten bedzie mi potrzebny jako drugi telefon bo uzywam tez LG G2. Xperia T3 chyba za duza troche wiec w takim razie albo s4 albo Z1 compact
A co jest złego w Windowsie? Obecnie w wersji 8.1 chyba tylko ilością aplikacji w sklepie ustępuje Androidowi. Ale jako drugi telefon powinien być w zupełności wystarczający. Używam Lumii 930, wcześniej 920, telefon który zawsze działał stabilnie, i nigdy się nie zawiesił.
Ja chyba też za windowsem nie przepadam, korzystałem przez chwilę w zastępstwie z lumi 520 czy 620 juz nie pamiętam i srednio bylem z windowsa zadowolony (pomijam oczywiscie kwestie ze to niska polka i inne z tym zwiazane, mowie o samym sofcie)
- - - Aktualizacja postu - - -
Wzialem z1 compact. Dzieki za pomoc raz jeszcze!
Witam, na dniach muszę wybrać jeden z poniższych telefonów:
- Xperia T3
- Samsung galaxy S4
- Huawei Ascend P7
- Iphone 4s
Co polecacie? :)
Ja bym wybrał S4, 4s to mały staroć, chiniolom jakoś nie ufam ciągle a T3 to jednak półka niżej niż S4, choć jest lepiej wykonany.
Wybieram w sumie pomiędzy P7 i S4.... co do chinola, S4 przy P7 pod względem jakości wykonania to zabawka dla dzieci z targu...
Bo plastik? Ten material ma akurat sporo zalet w telefonie. Ja osobiscie wole plastikowe obudowy. Mialem do niedawna htc one, aktualnie uzywam lg g2 i zdecydowanie bardziej mi odpowiada plastik w dotyku. W porownaniu tych telefonow co napisales - zdecydowanie s4.
ja bym brał s4 , rok używałem i byłem zadowolony , jak plastik wkurza to jest rozwiązanie - zmiana klapki na black edition i telefon wygląda kozacko
http://allegro.pl/klapka-black-editi...729242264.html
a ja chyba nie zaluje wyboru, przynajmniej "Blok ekipe" w wannie bez strachu mozna obejrzec:P