-
No pięknie ,pięknie,
Normalnie ja bym.lepiej nie polakierować,widać fach w ręku
Ty to umiesz ,jestes najlepszym lakiernikiem w uckim,i 9holnie jesteś najlpeszy ,najładniejszy na tym forumie ,i najlepiej się bijesz i afałef jest lepszy fchooj od bexa.:thumbright:
A teraz mój kol3szko kto regeneruje lampy przód :mrgreen:
Z przedliftow taka sama procedura bo mam s3 na robocie i chce lampy żeby mu zrobić na.mikado
No weź chudy powiedz jeszcze raz ,no weź:thumbright:
-
-
Opalarka bo klej miękki, klosze out, silniczek out, regulacje wykręcić i wyjąć wkład, odkręcić soczewkę i dac odblysnik do metalizacji próżniowej, soczewkę wyczyścić na mokro + wytrzeć do sucha, klosze od wewnątrz możesz wytrzeć delikatnym papierkiem do tyłka mocno namoczonym jak twuj pamp + dać trochę wody w klosze z pastą finisz i nie trzec na sucho tylko wycierać na mokro żeby nie porysować. Poskładać do kupy i klosze jak zajechane to polerka z zewnątrz 😉
Lampki fajne bo małe i wygodne do robienia 😊 ale mało ich, ja robiłem chyba ze 4/5 kompletuw + ze dwa komplety z paska B5 pszedlift bo podobne som
-
Ja pierchdole to.robic,wolę.rozrzad puknąć 2 tym czasie :D
Kiedyś mi.dawales namiar na kogoś kto.sie.tym zajmuje ,bo.Ty już nie ,no chyba że kcesz :cool:
-
Nie kce 😋 można powiedzieć, że nie mam czasu 😎
"Regeneracja HC"
-
Jak nie masz czasu to se wózek kup :thumbright:
-
Fałciu masz na myśli takie cos dla chudego😂https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...420b0a7711.jpg
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
-
Fałciu opróżnij skrzynkę :D i zobacz czy dostałeś odemnie nagranie czy nie :P
-
Nie wstydź się ,dawej tutaj nagranie że słonikiem :elephant: