kupujesz HID na H3 i juz :) kable jak normalny HID i wszystko działa :]
Printable View
kupujesz HID na H3 i juz :) kable jak normalny HID i wszystko działa :]
ale nie zawsze jest zarówka H3 na halogenikach :)
Posiadam A3 2007, w ktorej sa zwykle reflektory. Kupilem jednak lampy LPAU54 soczewkowe z ledami na zarowki H9. Chcialem sobie zmienic na HID. Kupilem podobno dobry zestaw. Przetwornice 250PLN zestaw a zarniki 110PLN za sztuke. Niestety problemy. Zaklocenia radia w miescie, przepalil mi sie sterownik od wycieraczek, kiedy to bylo montowane i na koniec strzelil jeden zarnik. Prosze o pomoc. Nie wiem, co mam kupic. Jedni mowia, ze dobre zestawy sa firmy vertex, inni ze M-Tech. Prosze o rade, bo nie chce juz marnowac pieniedzy. Ktory zestaw podzilala i nie bedzie problemow? Moze lepiej kupic zwykle zarowki imitujace jasniejsze swiatlo?
kupic ori przetwornice hella i problem z glowy
A beda pod nie pasowaly zarniki H9?
chyba nie bo beda inne wtyczki ,albo mi sie tylko tak wyjade
wtyczke mozna przerobic lub kupic przejscówki z tym to akurat problemu nie ma
A co latwiej wykonac,bo nie moge cos znalezc tych adpaterow na H9? I jak? Bo zarniki H9 maja kable a zarniki ori nie, wiec jak podlaczyc cos z kablami do gniazda w kablu z przetwornicy?
http://jafra.home.pl/product_info.php/products_id/407
skoro masz palniki to taniej kupic przejscówke lub przerobic gniazdo d2s ori przetwornicy na Twoje z Hidów
kiedys tych przejscówek bylo duzo teraz widze adaptery sie stosuje
Mam małe pytanie zamierzam kupic zestaw hidów mam poliftowe ori hella ale chodzi mi jaki najlepiej zestaw wybrac . A dodam ze mam pełny fis i nie wiem własnie jakie mam wziasc zeby nie było problemu :D