Jakieś dobre źródło na ds'y?
mam jeszcze możliwość nabyć tarcze Jurid i do tego dałbym Jurid White. Czy to będzie dobry pomysł?
Printable View
Jakieś dobre źródło na ds'y?
mam jeszcze możliwość nabyć tarcze Jurid i do tego dałbym Jurid White. Czy to będzie dobry pomysł?
Znasz numer jakie tam masz ?
numer tarczy wg. Jurida 562239J
numer klocków wg. Jurida 573197JC
Niestety DSy niedostepne. Załóż chociaż Ferodo premier, o niebo lepsze to nic Pagidy...
@enten
jezdziles lub slyszales kiedys o firmie CL
mega polecam klocki RC5+ / RC6
drogie bo koszt okolo 800zl / klocki ale to jest klocek ktory dziala od 1metra (NA ZIMNO) !!! zadne DSy tego nie maja - to sie nazywa ogromny initial bite
Wrzuciłem do siebie ostatnio komplet nowych tarcz i klocków TRW na tył. W życiu się nie spotkałem, żeby klocki tak syfiły felgi...dosłownie tydzień po odszorowaniu felg i znów są całe poobklejane. Czy ktoś z Was też miał taki problem czy wcisnęli mi jakieś podróbki(teoretycznie kupowałem w hurtowni w swoim mieście).
Tak pylą po prostu, mogłeś rozważyć serię dtec "ceramiczną"
Niestety za bardzo się pospieszylem, najchętniej teraz zwiększył bym jeszcze średnicę tarcz. Dzięki za podpowiedzi, następnym razem je zakupie. Jak wygląda żywotność takich klocków "ceramicznych"?
Witam,
Koledzy jaki klucz jest potrzebny do odkręcenia jarzma od piasaty wiem że klucz wielorowkowy SPLINE ale M12 jest za mały czy to M13 czy M14 ???
Informacyjnie to jest klucz SPLINE M14 :-)