Panowie jak chcę dodać nowy transponder id48 do immo to muszę w obecnie działającym kluczyku też zmieniać transponder na nowy?Bo wiem że procedura usuwa stare dopisane transpondery a id48 zapisać się drugi raz nie da..
Printable View
Panowie jak chcę dodać nowy transponder id48 do immo to muszę w obecnie działającym kluczyku też zmieniać transponder na nowy?Bo wiem że procedura usuwa stare dopisane transpondery a id48 zapisać się drugi raz nie da..
Id 48 to jest crypto48 wiec wielokrotnego zapisu.
Kupujesz nowa pastylke i procedura kodowania wszystkich kluczy.
Nic wiecej stare klucze sie zapisza na nowo.
Spoko, myślałem że crypto 48 nadaje sie tylko raz do wpisania w immo.
koledzy podepne sie do tematu, może podobne pytanie już padło ale umknęło mojej uwadze. posiadam 1 kluczyk scyzoryk do mojego audi, centralny chodzi przekręcając zamek, samochód odpala, ale nie da sie uzywac centralnego z pilota. jak zakodować ten jeden kluczyk? czy moze to być wina baterii? jaka jest procedura gdzeis widziaelm ze należy wcisnąć otwieranie/ zamykanie a potem zamknąc lub otworzyc kluczykiem od strony kierowcy drzw. prosze o pomoc
ja po wymianie baterii otwieram auto z kluczyka, wkladam go do stacyjki, naciskam otwarcie zamkniecie itp, a potem zamykam juz z pilota
Czy ktorys z tych numerkow jest PINem IMMO?
http://f.cl.ly/items/0p391B06270Q2l1...28bed1egen.jpg
napisze w tym temacie, otóż mam do swojej audi tylko jeden kluczyk, czarny płaski ze znaczkiem audi i przyciskiem który zapala diodę przy grocie. Otwieram auto tylko za pomocą zamka, chciałbym się dowiedzieć jak sprawdzić czy mój centralny obsługuje sterowanie zdalne z pilota czy nie, bo chcę dorobić drugi kluczyk i nie wiem czy warto scyzoryk żebym mógł potem auto otwierać i zamykać z pilota. Prosze o pomoc
Poczytaj o pompkach centralnego zamka, tam pisze, bialo na czarnym. Vcds lub wyciagaj pompke.
mozna gdzies kupic taką zawieszkę do kluczy?
Podbijam: czy ktorys z numerow na tej zawieszce jest PINem do Immo?