-
Witam Panowie.
Mam podobny dylemat co kolega. Oddałem licznik do naprawy i elektryk nie zdołał mi go zrobić, mam spore podejrzenia że nie oddał mi mojego licznika. Gdybym chciał zamówić z allegro, to jak ma teraz zdobyć nr do mojego licznika. Czy one są nie ważne, po prostu kupuje 1/2 fisa i będzie pasować?
-
Wloz licznik spowrotem do auta i jak kontrolka immo zgasnie to bedzie to Twoj licznik jesli nie to wtedy podmienil. Mozesz wlozyc kazdy jak juz bylo napisane poliftowy 920 do polifta
-
witam mam taki problem z moja a3 jak napisałem w temacie wariuje wskazówka od prędkościomierza podczas jazdy na postoju nawet jak auto nie jest odpalone tyko na włączonym zapłonie vag nie pokazał żadnych błędów czyli pewnie licznik jest walnięty moje pytanie brzmi czy da sie to samemu naprawić może ktoś to robił z was wcześniej
-
Samemu nie dasz rady tego zrobic
-
a ogulnie naprawiaja takie uszkodzenia czy tylko wymiana licznika wchodzi w gre jesli tak to jakiego szukac czy musi byc identyczny jak ten zamontowany bo ja mam ten naprostszy bez zadnego komputera mozna zmienc na fis
-
-
Ogarnia ktoś naprawe licznika ? Prawdopodobnie padł procesor, przy okazji chciałbym zmienić z 1/2 na pełnego fisa.
Na naprawalicznikow.pl zażyczyli 350zł za wymiane procesora, może znajdę taniej :)
I jeszcze jedno pytanko mam licznik z manetkami od a6c5 nada się do czegoś ?
I najważniejsze. Trzymając licznik w domu nie rozkoduje imo ? ?
-
Nie rozkodujesz.
Bij do Mieto3 on ma liczniki na stanie z fisem rowniez bawi sie naprawa.
-
tez mam licznik do zrobienia ale szukam kogoś w pobliżu Tarnowa może ktoś ma namiary. bo uziemienie auta na parę dni nie wchodzi w rachubę. gadałem z mieto ale wysylanie go na drugi koniec polski to masakra.
-
Ja wysylam liczniki do niego z Angli i nic sie nie dzieje.