Ta nazwa aukcji... "ala nitro świst" hehe:thumbright: Nie wiem jak u Was, ale u mnie w AUM w środku słychac to upuszczane ciśnienie taki nie świst a leniwe "sapnięcie" xD
Printable View
Ta nazwa aukcji... "ala nitro świst" hehe:thumbright: Nie wiem jak u Was, ale u mnie w AUM w środku słychac to upuszczane ciśnienie taki nie świst a leniwe "sapnięcie" xD
sapanie można swobodnie uzyskać bez bova- wystarczy wypiąć DV z TIP-u i gotowe.
W takim razie mam odpięty DV jeśli słyszę takie coś?:eek:
nie mam pojęcia co tam masz zrobione pod maską. Ja mogę odpowiadać jedynie za to co mam u siebie.
Wiem że tak się zachowuje fabryczny dv bo przez jakiś czas miałem tak zrobione u siebie (rozwiązanie alternatywne).
Od jakiegoś czasu miałem problem z poszarpywaniem w aucie przy przyśpieszaniu- długo rozkminialiśmy co to może być i dopiero zrobienie sprężyn na sztywno rozwiązało problem. Dodam że mam Zawór dwutłoczkowy ProPerfekt.
Witam zastanawiam się nad zrobienie blow off w mojej A3 1.8T 180km (silnik ARZ) jaki polecacie blow off?
Tylko i wyłącznie hybrydowy (najlepiej z regulacją), inaczej wysypie błędy. Najlepiej jednak jest popytać kto ma taki i podłączyć, sprawdzić jak się zachowuje auto, dopiero w kolejnym etapie zamawiać.
Poniżej masz link do jednego producenta. Z properfektem nie ma problemu przyszłościowo z konserwacją gdy zużyją się elementy zaworu (oringi, sprężyna czy tłoczek teflonowy)- regeneracja to koszt około 50 pln+ wysyłka.
http://www.properfekt.pl/akcesoria-s...-blow-off.html