-
Czy któryś z was, ma może na swoim dysku SW 0080, przeszukałem pół internetu i nie mogę znaleźć :/. Chce zrobić VIM Hack a navplus.us padło niestety. Byłbym wdzięczny również, gdybyście podzielili się swoimi doświadczeniami w robieniu VIM'a, jeśli w ogóle je macie ;)
-
Witam ,
Mam taki problem podpoiłem dzisiaj na próbę nowy nabytek RNE-S i nie wyłącza się po wyciągnięciu kluczyka ? coś jest źle podłączone ? Tak samo automatycznie nie włącza się .
-
Witam. Mam pytanie. Czy do RNS-E 2012 mozna jakos podpiac Audi Music Interface ? Widzialem na zagranicznych forach zdjecia gdzie wlasnie to dzialalo. Jak to zrobic ? Jakim kablem to podpiąć ? Pod co podpiąć to do nawigacji ? Czy RNS-E 2012 ma jakies dodatkowe wejscie na to ? Czy da sie podpiac AMI i zmieniarke jednoczesnie ? Czy ktos robil takie cos kiedys albo wie jak? Na allegro sa zmieniarki , ktore podlacza sie 8 lub 12 pinowym kablem, ale mozna do nich tylko podlaczyc USB. Czy jest mozliwe podpiecie tego jak nie mam orygialnie zamontowanej nawigacji (wczesniej Audi Concert 2)Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam !
-
Co chcesz osiagnac?
Jak chcesz podpiac tel. I puszczac z niego muze, lub ogladac tv na telefonie lub iPad i islyszec wszystko w glosnilach to zwykle aux wystarczy. Te zmieniarki z allegro sa Dobre jak nie masz rnsa bo mozna tam zapodac 32gb karate sd. Podpinasz jako zmieniarke i mozesz ptzelanczac utwory z pozycji radia
Jak masz rnse to tez aux wystarczy z tym ze sterowanie jest po stronie telefonu, jedynie podglasniasz I sciszasz radiem.
Audi miusic interface jest dobry ale kosztowny(kieszen +okablowanie cos kolo 1000)
Mozna podpiac dysk twardy, iphona lub HTC, samsunga lub przez USB cos.
Tyle ze dla mnie te cale AMI mialo by sens gdyby sie laczylo ptzez BT z telefonem jak w nowych Audi.
Najprosciej i najtaniej to Ta zmieniarka z alledrogo lub aux
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
Chce podpiąć telefon lub pendriva,ale zeby dalo sie tym sterowac z kierownicy i tytuly utworow wyswietlaly sie na RNS-E. Ale da sie AMI podpiac do RNS-E ? Jakim kablem ?
-
Masz juz z kablami na alledrogo lub zobacz w etce. Siedze w robocie wiec teraz nie sprawdze
Zgrywasz utwory na karate sd wkladasz do rnse i masz tytuly na wyswietlaczu i sterowanie z kiery
Po co Ci ami
-
Bo czasami zapomne zgrac na karte i np. w telefonie mam piosenki. A czy MDI od vw bedzie dzialac ? bo jest o wiele tansze i ma podlaczenie pod Quadlock .
-
W tej kwesti musi sie ktos inny wypowiedziec
-
Witam
wszystkich . Mam pytanie; czy czytnik kart SD czyta jakieś inne formaty niż mp3? np mpeg4, wma?
pozdrawiam
Krzisiek
-
Witam mam nawigacje w swojej a3 taka
http://img04.allegroimg.pl/photos/or.../65/2900626599
i a myśle nad zalozeniem takiej
http://img18.allegroimg.pl/photos/or.../23/2897102339
i czy wystarczy poprostu przepiac czy potrzeba jakiś większych modów szukałem tematu podobnego ale byl bez zdjec pozdrawiam