-
ja jestem zadowolony z komfortu bo nawet nie tłucze, w poprzednim aucie miałem MTS-a to był beton w porównaniu do H&R, ja mam felgi 19 i gwint skręcony że tylko palec wchodzi z przodu i z tyłu a pół zakresu na gwincie dopiero, kolega ma gwint AP w golfie V i przy takim samym obniżeniu jak u mnie że tylko palec wchodzi ma go już skręconego na maxa w dół :)
-
zwirus1 dzięki. Takie obniżenie mnie właśnie interesuje. Lepiej mieć zakres regulacji większy na wyjątkowe okazje :) Sprawę zawieszenia zostawiam na lipiec ale już wiem co i jak. dzięki pozdro
-
Panowie mam problem jak kolega wcześniej mianowicie tył nie chce sie ładnie obniżyć gwint to Ap jakieś rady co zrobić ? Czy zostaje tylko wymiana sprężyn tylnych ? Jeśli tak to moze ma ktoś na handel dobre sprężyny które pozwolą sporo obniżyć tył ? Oczywiście auto to a3 8p
-
Ja niestety musiałem szukać innych sprężyn, z tego co udało mi się znaleźć w Internecie to sprężyny FK są najkrótsze. Po ich założeniu jest nawet za nisko :p
-
Wlasnie dostalem pake z gwintem AP i mam takie pytanie :
Jeden z tylnich amortyzatorow po wcisnieciu wychodzi dosc szybko i do konca a drugi po wcisnieciu wychodzi troche wolniej i nie do koca moze 3/4 tak ma byc?
-
Nowy kupiłeś ? U mnie obydwa wychodziły szybko i do końca. Nie może jeden działać inaczej niż drugi
-
Nowka sztuka. Nie wiem ocb moze musi sie "rozruszac"
-
Cześć. Powiedzcie mi jak to jest z tym mocowaniem...50mm czy 55mm. Jakieś konkretne wersje mają dane mocowanie czy jak ?
Mam 8P 1.6 102KM, 2006r.
Ewentualnie powiedzcie mi, co muszę zmierzyć, i w którym miejscu, aby to dopasować.
Pozdrawiam
-
Panowie, przestudiowałem wątek, jednak nie udało mi sie znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
Szukam gwintu do siebie i tu pytanie - z jakich aut podejdzie? Widziałem w sieci sporo rozbieżnych informacji, że tylko A3, ale nie wierze, że od bliźniaków typu Leon 1P czy Golfa V nie podejdzie ;)
Czy jest ktoś w stanie jednym tchem wypisać z czego podejdzie?
U mnie silnik 1.9 TDi (BLS)
-
Witam przymierzam się do kupna zawieszenia gwintowanego do mojego Audi A3 8p sportback quattro 2005r i myślałem nad kupnem o to takiego zestawu AP http://tomas-tuning.com/zawieszenia-..._318_9527.html
Czy ktoś może się o tym wypowiedzieć?
Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka