w bagażniku po lewej stronie
Printable View
ma problem z centralnym elek.szybami i swiatełkiem w środku wszyscy piszą wsumie o pompce czy ona może być przyczyną całkowitego padnięcia(nie działa pompka) centralnego zamykania jeśli zamykam kluczykiem drzwi to musze każde z osobna, i niedziała nawet zamykanie od środka tym "guziczkiem" zapomniałem dodać ze kupiłem auto bez pilotow pozdrawiam i z góry dziękuje za dobre słowo
Dodano:
wciskając guzik na słupku bocznym zapalaja mi się diody na drzwiach, więc juz zgłupiałem i nie wiem o co biega, nie wiem czy mam kupic nową pompkę, czy cos innego tu nie gra, pozdrawiam
Dodano:
kupiłem wlsanie kluczyk typu scyzoryk oryginalny wyprodukowany przez audi, i nie moge go zaprogramować sposobem(zamknięcie drzwi kluczyiem, pozniej wlozenie do stacyjki i przekecenie na raz, przytrzymać 10s kłódkę, i powinienem uslyszec bibnięcie alarmu ,ale go nie uslyszalem)) który już się przemykał przerz forum.
czy jest ktos z podobnym problemem?? proszę o odzew.
za to wszystko odpowiedzialna jest pompka, jeśli jest uszkodzona to nic niestety nie działa.
A z tym programowaniem kluczyka to ja u siebie to robiłem przy pomocy Vaga i są potrzebne dwa kluczyki, jednym niestety nie da rady, bo w tym samym czasie jeden musi byc w drzwiach przekręcany a drugi siedzieć w stacyjce. Ja do drzwi uzyłem plastikowego bo tylko taki mam i się udało ;)
aha to pompka do wyj... wielkie dzieki za info
mam numer pompki 8LO 862 257A bedzie do mnie pasowała pompka o numerku 8LO 862 257
a czy pompka otwiera Ci też tylną klapę?? ( czy masz dwa wyjscia na wężyki na pompce? ) ?
kupiłem samochodzik z niedziałającą pompką !!! i mam dwa wyjścia w pompce
to nie będzie Ci pasowała inna musisz ją sobie poprzerabiać. zajmuje to pare minut. Kup obojętne jaką tylko żeby miała właśnie dwa wejścia. Pewnie pękł Ci wirnik w pompce. na forum jest opisane dokładnie jak to zrobić.
zlicytowałem wczoraj pompke z G na koncu w nastepnym tyg.powinienem ja mieć dam znak co i jak pozdro
hej spaliła mi pompka muszę mieć nową mam tylko pytanie ma jakieś znaczenie ta literka na końcu??jestem nowy i nie wiem gdzie pisać sorry i dzięki z odpowiedź?