czyli po wsadzeniu przekaźnika 460, spryskiwacze przedniej szyby zaczęły działać poprawnie? :)
czyli po wsadzeniu przekaźnika 460, spryskiwacze przedniej szyby zaczęły działać poprawnie? :)
Ok czyli w takim razie czym się różni F od K bo ja się już gubię. F jma 23bity K ma 30 czyli tutaj bez różnicy bo po 23 nic nie zakodujemy. Problem w tym że na allegro brak K a jest parę F w dobrej cenie.
Napiszę jeszcze inaczej to co mnie interesuje to :
C/L home
halogeny
xenon - bi xenon
Z tego co tu wyczytałem rozumiem że F powinien sobie z tym poradzić
miałem u siebie F i miałem też c/l home, halogeny i bixenon na nim zakodowane,więc jak tego potrzbujesz to bierz F. zmieniłem na K,bo można na nim zakodować doświetlanie zakrętów halogenami (w F tego nie ma).
Ok mam do kupienia borda F za 100zł więc chyba cenna okazyjna. Jednak jest on czysty - w sensie bez przekaźników. Widziałem że ktoś ostrzegał w tym temacie przed kupowaniem borda bez przekaźników - mogę prosić o rozwinięcie tego tematu ?
Wszystko jest napisane wyzej, przczytaj napierw zanim napiszesz post.
Przeczytałem cały temat. Sorry jeśli czegoś nie zauważyłem. Chodzi mi głownie o to czy jak kupię oddzielnie przekaźniki wzorując się np zdjęciem borda F z przekaźnikami to będzie dobrze to tyle wystarczy
Czy kupisz -> allegro.pl
Panowie mam taki problem. Kupiłem borda z literką K na końcu, wszystko ładnie pięknie ale w bicie 23 nie mogę ustawić doświetlania zakrętów.
Jakieś pomysły?
http://desmond.imageshack.us/Himg819...pg&res=landing
Zdjęcie robione telefonem bo tamten laptop nie ma ani BT ani dostępu do internetu :P