no wlasnie nie lakierowalem, zastanawiam sie nad tym, czy zdjac i polakierować?
Printable View
no wlasnie nie lakierowalem, zastanawiam sie nad tym, czy zdjac i polakierować?
Ja bym nie lakierował, tak jest fajnie
środek jest matowy to polakierowane by moim zdaniem nie pasowało
ta konsola nawet tragicznie nie wygląda. Ale na tym poprzestań bardzo Cię proszę :):):):);)
Mi sie wydaje, ze jezeli polakierujesz konsolke kolory sie ozywia, tak samo jak bylo u fuzzy'ego ;)
one są żywe, tylko zdjecie w nocy i takie mleko wyszlo, zrobie zdjecie za dnia to zobaczycie, poza tym musialem troche zmodyfikować ten projekt, bo wlepka PROSTO i HG jest papierowa i klej jest kiepski w stosunku do tych np. DC czy BURTON. No i musialem je odciac i zastapic innymi, wieczorem badz jutro wrzuce fotę v2.0 ;)
Lawina ja swój plan zrealizowalem, wiecej nie oklejam ;)
Konsolka wygląda całkiem fajnie, lepiej niż lusterka czy klapka wlewu paliwa. Tyle, że to taki trochę "z dupy strony" akcent, bo do niczego to nie pasuje ;)
Fajnie wygląda konsola, mi się bardzo podoba. Również mam pomysł na oklejenie kilku elementów, ale to już w kolejnej a3 ;)
Jeszcze ramka przy biegach została do oklejenia :)
Konsola środkowa dla 8L:
Jak działać? Nabijać od najwiekszych naklejek do najmniejszych, używać ostrego nożyka do cięcia papieru, folii i trzeba ciąć równo z krawędziami, nie ma co zostawiać naddatku i naklejać za dużo, bo przy wkładaniu konsoli bedzie problem żeby się nie podniosła. A te odciete czesci naklejek, mozna jeszcze wykorzystać dalej w jakis zakamarkach czy miejscach gdzie szkoda dużego stickera ;) A i pamiętajcie o czujniku temperatury wewnętrznej i tych dziurkach. Największa igła i dziury trzaskamy ;)