Pokaz konretnie taki pedzelek moze byc z allegro.
I jeszcze na co mam uwazac ? Czego nie myc ? Nie wiem radio ? Kierownica skorzana ?
http://allegro.pl/adbl-round-detaili...402925968.html
Jak masz apc rożcieńczone 1:10 - 1:15 to możesz teoretycznie czyścić wszystko, nic się nie stanie ze skóra ani z radiem
a kto mi jeszcze poleci na koniec do aplikacji POORBOY'S Natural Look Dressing jakaś super szmatke czy co tam żeby to ładnie nałożyć i wykończyć tym środkiem ? coś z allegro najlepiej
Szukam czegoś do wnętrza ( plastiki, deska rozdzielcza ) coś co przywraca jak do nowości. Coś w sprayu jak Plak tylko żeby to nie był Plak bo to zamiast działać to niszczy :)
Poorboy's natural look
Jak kolega wyżej... Utrzymuje się naprawdę długo. Aczkolwiek na początku nakładania myślałem, że w ogóle nie widać różnicy przed/po, ale po chwili zabawy z mikrofibrą efekt naprawdę fajny bez chamskiego połysku.
Ogólnie środek mega wydajny. Rozprowadza się tak długo po desce niczym wosk po lakierze - niby go nie ma na aplikatorze, ale dalej robi robotę :D
Dzięki Panowie, zakupione ;)
Natural Look jak najbardziej ok ale problem jest z dokładnym rozprowadzeniem go po plastikach.
Zdecydowanie lepszy bedzie ADBL Interior wow!
Dla zainteresowanych posiadam duże rabaty na cały asortyment z ADBL!
Natural look trudne do rozprowadzania? Eeeeee .... mikrofibra i wszystko cacy ☺
tapnięte z S7 Edge